Меню

Избрани новини

Звездите

В опит да спре наркотиците Матю Пери залепил ръцете си с лепило!

Цял живот актьорът се борил с тежки зависимости

 

Една от бившите приятелки на Матю Пери си спомни до какви отчаяни мерки бил стигнал приятеля й, за да се спре да взима наркотици.

Кейти Едуардс твърди, че покойната звезда залепил ръцете си със секундно лепило за коленете в отчаян опит да се спре да приема повече наркотици. 47-годишната Едуардс излизаше със звездата от “Приятели“ през 2006 г., след като се запознали на среща на анонимните алкохолици.

Дори и след раздялата им двамата си останали приятели, а тя дори му беше личен асистент през 2011 г. В интервю пред "Сън“ тя си спомни, че го посетила, докато той бил в пика на зависимостта си, пише "Телеграф“ за драмите в живота на Пери.

“Отидох в къщата на Матю в Холивуд Хилс. Беше в лошо състояние“, спомня си Едуардс. „Той цяла нощ се беше друсал с множество наркотици, най-вероятно крек, кокаин и други вещества. Намерих Матю на дивана с ръце, залепени за коленето му – беше отчайващо тъжно. Трябваше да използвам лакочистител и зехтин, за да освободя ръцете му“, разказа тя.

Едуардс сподели, че последствията били ужасни. “Ние буквално късахме космите от краката му и той имаше следи от червени петна, беше доста ужасяващо“, спомня си тя.

 Припомнете си, че Матю Пери беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Калифорния на 28 октомври 2023 г.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати