Меню

Избрани новини

Клюкарник

Вкара я в бизнеса! Наталия Гуркова помъкна 13-годишната си щерка по конкурси (снимки)

Време е да заеме мястото, което майка й е отредила

 

Макар и само на 13 Джорджия вече е красавица и е поела по модните стъпки на майка си Наталия Гуркова.

 

Мис България“ от далечната 1998 показа публично за първи път дъщеря си в социалните мрежи, а стотици потребители ахнаха от чара на младата Лолита.

 

"Моето малко момиченце", написа гордата майка, макар и Джорджия вече ходи на висок ток, носи къси рокли и има манекенски размери, на които могат да завидят много момичета не само на нейната възраст, но и по-големи от нея.

 

 

Порасналата Джорджия / Майката и дъщеря на конкурса през 2019 г.

Дъщерята на овдовялата моделка ще навърши 14 години през лятото, но вече трупа опит по модните подиуми и в конкурсите за красота. През септември 2019 година момиченцето спечели конкурс за красота в Бразилия и стана "Литъл Мис Нейшънс", който е определян като детския вариант на "Мис Свят".

 

10-годишното тогава дете получи короната на победителката в конкуренция с 30 деца от 20 държави, които се представяха в категории от 4- до 16-годишна възраст. "Гордея се с теб, Джорджия, нека винаги да носиш духа на победата!", пожела на бъдещата манекенка гордата ѝ майка.

 

"Божеее, колко е пораснала! Прекрасна е! Май ще те подмине по красота", възкликна „Мис България“ от 2000 Маги Вълчанова. А Гуркова с радост прие комплиментите за наследничката си.

 

 

Наталия с покойния си съпруг
 

Припомнете си, че нашенката и бащата на Джорджия – сърбина Джордже Михалевич, сключиха брак през 2009 г., но съдбата ги раздели по жесток начин.

 

Джордже беше показно разстрелян на 25 септември 2018 г. на кръстовище в предградие на Йоханесбург.

 

За убийството се знае, че веднага след вечеря с приятел, милионерът, чийто официален бизнес е търговия с диаманти, се качва в луксозния си автомобил, а след него тръгват килърите.

 

 

По време на брака с Джордже Михалевич, Наталия Гуркова ходеше обсипана с диамантени колиета, обеци и часовници

На един от светофарите, докато изчаква червена светлина, до колата се приближава мотоциклет с двама мъже. Спират машината точно до шофьорското място, единият сикарио вади пистолет и изпразва пълнителя си през прозореца в главата и тялото на бизнесмена.

 

Секунди след това наемниците изчезват пред смаяните погледи на десетки паникьосани свидетели, оставяйки Джордже Михалевич мъртъв в локва кръв.

 

След покушението стана ясно, че освен бизнеса с диаманти Михалевич има и солидни връзки с подземния свят в ЮАР. Подозренията на разследващите бяха, че търговията със скъпоценни камъни е използвана за препиране на нарко пари на живеещи в Йоханесбург представители на Земунския клан, разкри в свое разследване сръбският в. "Курир".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Не разбрал В кой по-точно бизнес е вкарала дъщеря си?
17.01.2023 15:37 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза