Меню

Избрани новини

Звездите

Певицата Шер е обвинена в отвличане

Синът й взимал наркотици от 11 годишен

 

По-рано през седмицата бе обявено, че певицата Шер е получила обвинение, че е наела хора да отвлекат сина й Илайджа Блу Олман от хотела, в който той е отседнал със съпругата си миналата година.

 

В съдебните документи, подадени от съпругата на Илайджа Мария Кинг, се твърди, че четирима мъже са го отвели от хотелската му стая в Ню Йорк през ноември 2022 г., докато са празнували годишнината от сватбата си.

 

Според съобщенията двойката е била в хотела, опитвайки се да спаси брака си: през 2021 г. двойката е подала молба за развод.

 

Би Би Си се свърза с представители на Шер и Мария Кинг за коментар и очаква отговор.

 

В съдебни документи, подадени като част от нейното бракоразводно производство във Върховния съд на Лос Анджелис, Кинг каза, че тя и Олман са прекарали 12 дни в хотела, „работейки върху нашия брак“.

 

Но „след 12 дни заедно в Ню Йорк, на 30 ноември 2022 г., годишнината от сватбата ни, четирима мъже влязоха в стаята ни и взеха [Олман] от стаята ни“, твърди тя в съдебно дело, подадено през декември 2022 г. „Един от мъжете който го взе ми каза, че майката [на Олман] ги е наела.".

 

 

 

В съдебните документи Кинг казва, че съпругът й е бил на лечение в медицинско заведение от август 2022 г., но тя каза, че не й е казано къде е и няма начин да се свърже с него.

 

„В момента не знам нищо за благосъстоянието и местонахождението на съпруга ми“, каза тя през декември, добавяйки, че е „много загрижена и притеснена за него“.

 

47-годишният Олман е син на Шер и нейния бивш съпруг, покойния рок музикант Грег Олман. Той се жени за Мария Кинг, британка, през 2013 г. И двамата са музиканти.

 

Олман вече е говорил за борбата си със зависимостта от наркотици. В интервю за Entertainment Tonight през 2014 г. той каза, че употребява наркотици от 11-годишен.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати