Меню

Избрани новини

Звездите

Иди ми – дойде ми! Слай и жена му отложиха развода си!

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин все пак няма да се развеждат.

 

 Месец, след като Флавин подаде молба за развод, множество издания съобщават, че двойката си е променила решението си.

 

"Те се срещнаха в къщата си, където разговаряха и успяха да изгладят различията си", каза говорителят на Сталоун пред "Page Six", и добявя - "И двамата са изключително щастливи",  "People" също пише, че развод няма да има.

 

По-рано бе съобщено, че Силвестър Сталоун и третата му съпруга Дженифър Флавин са се споразумели за мирно прекратяване на брака им.

 

 

Според съдебни документи, получени от "ET" в четвъртък, и двете страни са се споразумели разводът им да не става публичен, в интерес на благополучието на семейството.

 

"Страните се съгласяват, че е в най-добър интерес на всяка от тях и, което е по-важно, колективно като семейство, да разрешат всички проблеми, свързани с разтрогването на брака им, по достоен, приятелски начин извън съда", се казва в документа.

 

Екшън звездата има пет деца - двама сина от първия си брак и три дъщери от Дженифър, преди нея е женен за Бригите Нилсен, но от нея няма деца.

 

През август бе потвърдена новината, че Флавин е подала молба за развод във Флорида, а като причина тя посочва "укриване на общи приходи" от страна на съпруга ѝ.

 

На фона на раздялата им Сталоун заличи две татуировки, които преди беше направил в чест на Флавин, за което LifeOnline.bg вече писа.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза