Меню

Избрани новини

Звездите

71 годишният Силвестър Сталоун обяви, че ще снима пета част на „Рамбо“

Снимките ще се завъртят в Лондон, София и Канарските острови

Десет години след излизането на последния филм за Рамбо Силвестър Сталоун започва да снима петата част от франчайза за ветерана от войната във Виетнам.

71-годишният Сталоун вече изучава сценария, а снимките на "Рамбо V" започват през септември 2018 г. В петата част, дъщерята на един от приятелите на Рамбо, която работи във ферма в аризона, е отвлечена и главният герой заминава за Мексико.

Щом Рамбо прекосява границата със съседната страна, той незабавно влиза в конфронтация с един от най-жестоките мексикански картели, гърбът му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, за да се изправят заедно срещу опасни мексикански картели, които се издържат с трафик на хора, пише Deadline. 

Според British Express, снимките ще се състоят на локации в Лондон, България и Канарските острови.

Първият филм от франчайза за ветерана от войната във Виетнам, озаглавен "Рамбо: Първа кръв", е издаден през 1982. След това излизат още три филма - "Рамбо: Първа кръв част 2" се появява през 1985 г. (действието се развива във Виетнам, по време на конфронтацията със Съветските парашутисти).

"Рамбо III" е заснет през 1988 г., в него главният герой помага на муджахидините в Афганистан (отново в конфронтация със съветските войски).

20 години, след като третата част, през 2008 г. на екраните излиза "Рамбо IV", в който действието вече е се прехвърля в Тайланд и акцентира върху конфронтацията на страната с Бирма.

Непобедимите 2

Силвестър Сталоун, който е роден в Ню Йорк през 1946 г. в семейство на имигранти от Сицилия, има в артистичната си кариера над 50 филма. 

Освен с Рамбо той е известен с ролята си в епичния филм "Роки", разказващ за боксьор, постигнал невероятен успех е три пъти удостоен с награда филм "Оскар", включително и за най-добър режисьор за Джон Евилдсън.

Очаква се тази година Сталоун да кацне у нас и за снимките на четвъртия филм под щампата на „Непобедимите“, тъй като наскоро съобщи в социалните мрежи, че е променил решението си да пенсионира героя Барни Рос.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати