Меню

Избрани новини

Звездите

71 годишният Силвестър Сталоун обяви, че ще снима пета част на „Рамбо“

Снимките ще се завъртят в Лондон, София и Канарските острови

Десет години след излизането на последния филм за Рамбо Силвестър Сталоун започва да снима петата част от франчайза за ветерана от войната във Виетнам.

71-годишният Сталоун вече изучава сценария, а снимките на "Рамбо V" започват през септември 2018 г. В петата част, дъщерята на един от приятелите на Рамбо, която работи във ферма в аризона, е отвлечена и главният герой заминава за Мексико.

Щом Рамбо прекосява границата със съседната страна, той незабавно влиза в конфронтация с един от най-жестоките мексикански картели, гърбът му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, за да се изправят заедно срещу опасни мексикански картели, които се издържат с трафик на хора, пише Deadline. 

Според British Express, снимките ще се състоят на локации в Лондон, България и Канарските острови.

Първият филм от франчайза за ветерана от войната във Виетнам, озаглавен "Рамбо: Първа кръв", е издаден през 1982. След това излизат още три филма - "Рамбо: Първа кръв част 2" се появява през 1985 г. (действието се развива във Виетнам, по време на конфронтацията със Съветските парашутисти).

"Рамбо III" е заснет през 1988 г., в него главният герой помага на муджахидините в Афганистан (отново в конфронтация със съветските войски).

20 години, след като третата част, през 2008 г. на екраните излиза "Рамбо IV", в който действието вече е се прехвърля в Тайланд и акцентира върху конфронтацията на страната с Бирма.

Непобедимите 2

Силвестър Сталоун, който е роден в Ню Йорк през 1946 г. в семейство на имигранти от Сицилия, има в артистичната си кариера над 50 филма. 

Освен с Рамбо той е известен с ролята си в епичния филм "Роки", разказващ за боксьор, постигнал невероятен успех е три пъти удостоен с награда филм "Оскар", включително и за най-добър режисьор за Джон Евилдсън.

Очаква се тази година Сталоун да кацне у нас и за снимките на четвъртия филм под щампата на „Непобедимите“, тъй като наскоро съобщи в социалните мрежи, че е променил решението си да пенсионира героя Барни Рос.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза