Меню

Избрани новини

Звездите

Слай и Шварци отново в България за "Непобедимите 4" (снимки)

Четвърта част на мегапродукцията започва снимки през април

След като загърбиха недоразуменията помежду си, датиращи от края на 90-те, двамата екшън титани на Холивуд за всички времена - Силвестър Сталоун - Слай и Арнолд Шварценегер ще продължат участието си в 4-та част на американския екшън филм "Непобедимите" - The Expendables.

Голяма част от кадрите в трилогията бяха снимани в България. Дори беше гръмнал скандал със снимките към "Непобедимите 2" в Деветашката пещера, когато еколози алармираха, че екипът и наличната техника нарушават нормалния живот на прилепите в пещерата. За жалост имаше и инцидент, при който загина български какадьор, участник в снимките.

71 -годишният Шварци, който ще се превъплъти отново в героя си Тренч Маузър ще доведе в България извънбрачния си син Джоузеф Баена, за да му покаже локациите на снимките, които по план трябва да започнат през месец април т.г.

В началото на 2017-та година Слай заяви, че се отказва от „Непобедимите 4“ заради творчески различия с продуцента Ави Лернер.

Тогава Арни реагира остро, коментирайки, че няма да участва в лентата, ако в нея не е замесен колегата му.

Към днешна дата Сталоун вече е изгладил професионалните си отношения с продуцентския екип на „Непобедимите“ и вече е готов за новите приключения на героя си Барни Рос.

През декември двамата супер герои намериха време между празничните трапези и се срещнаха, заедно със сина на Шварци - Джоузеф, да обсъдят подробности около сценария на „Непобедимите 4“.

Самият Терминатор преди време разкри, че наследникът му върви по стъпките на звездния си баща.

Баена, който е резултат от аферата на актьора с икономката в семейството Милдред се занимава професионално с фитнес.

За съществуването на Джоузеф се разбра със скандал през 2011 г., когато съпругата на холивудския ас подаде иск за развод.

Тогава стана ясно, че Шварценегер е разбрал за съществуването на извънбрачното си дете, когато Джоузеф бил едва на осем годинки, но го запазил в тайна дори от жената до себе си.

Самият Слай пък, който е и един от сценаристите и режисьор на първата част на филма и сценарист на 3-та, ще лапне 20 млн. USD за участието си в 4-та част.

Според спекулациите, бюджетът, с който разполага екипът за реализирането на поредната екшън лента, е в размер от над 100 милиона долара

"Барни Рос се завръща“ написа Слай под свой кадър с Джейсън Стейтъм в социалните мрежи, който също се разписва с участие в поредицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати