Меню

Избрани новини

Фен зона

Режисьорът на Джеймс Бонд напуснал заради разногласия свързани с Русия

Продуцентите не харесали идеята за руски злодей и наблягането на политическата криза

Режисьорът Дани Бойл отказва да работи по нов филм за Джеймс Бонд, поради творчески несъгласия с продуцентите на лентата, научи репортер на LifeOnline.bg

Те били недоволни, че режисьорът иска да се съсредоточи върху темата за политическото напрежение с Русия и да въведе руски злодей във филма, съобщава The Telegraph позовавайки се на свои източници.

Според вестника, Бойл напуснал проекта на етапа на окончателното одобрение, преди снимките да започнат.

Според друга версия разногласията с продуцентите се дължат на кандидатурата на полския актьор Томас Кот за ролята на главния противник на Бонд. Освен това, добавя вестникът, имало опасност Бойл да се кара с актьора Даниел Крейг, който трябва да играе Джеймс Бонд за пореден път.

Поради оттеглянето на режисьора, стартът на филма вероятно ще бъде отложен. В момента той е насрочен за октомври 2019 година.

Фактът, че новият враг на Джеймс Бонд за пръв път от 20 години ще бъде русснак, съобщиха медиите в средата на юни. 

Беше отбелязано, че продуцентите на следващата част от поредицата търсят актьор между 30 и 60 години "от Русия или от Балканския полуостров". От него ще се изисква да играе "харизматичен, авторитетен, изобретателен, студен и отмъстителен" характер.

превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати