Меню

Избрани новини

Звездите

Момиче на Бонд живее мизерно в мотелска стая (снимки)

Снимка: girlsdofilm.files.wordpress.com

Актрисата посрещна старостта в отчаяние

Известната като момичето на Бонд актриса Лана Ууд остана бездомна, възрастна дама, живее със семейството си в мотел, съобщи Inside. Всички несгоди започнали преди шест години, когато изведнъж предложенията за работа на актрисата спрели, а дъщеря й се разболяла.

Сега 71-годишната кино легенда живее в малка мотелска стая в предградията на Лос Анджелис, заедно с дъщеря си Евън, съпругa й, трима внуци и две кучета.
Евън е диагностицирана с коварна болест, чието лечение може да не даде очакваните резултати, а самото то е непосилно скъпо.  Освен това самата Лана се нуждае от операция за смяна на колянна става.  

„Не съм очаквала да посрещна старостта като болен, бездомен пациент, но може да се случи на всеки.“, сподели актрисата в интервю за „Фокс“.
Лана Ууд е дъщеря на имигрантите от Русия - Николай Захаранка и Мария Зудилова и е сестра на известната актриса Натали Ууд, която почина при неизяснени обстоятелства през 1981г. Лана, за разлика от сестра си, никога не е била толкова търсена в Холивуд и получава най-вече епизодични роли в нискобюджетни сапунки.

Най-запомняща остава с ролята си в „Диамантите са вечни“- част от поредицата за Джеймс Бонд.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза