Меню

Избрани новини

Звездите

Ема Уотсън спечели кино награда в унисекс категория

Снимка: кадър от филм

През уикенда MTV раздаде поредните филмови и тв награди

Британската актриса Ема Уотсън, която изпълнява главната роля във филмовия мюзикъл "Красавицата и Звяра", спечели в унисекс категорията за най-добър кино актьор на наградите на телевизионния канал MTV, съобщи Си Ен Ен.

"Мисля, че тази награда ми бе връчена заради Бел и това, което тя олицетворява. Жителите на селото в нашата история искаха да накарат Бел да мисли, че светът е много по-малък от това, което тя си представя, че в него има много по-малко възможности за нея. Обичам да играя тези, които не обръщат внимание на такива думи.", каза актрисата.

От тази година каналът се отказа да разделя номинациите полово - за мъже и жени. Съперници на Уотсън австралиецът Хю Джакман ( "Логан"), и шотландецът Джеймс Макевой ( "Сплит").

Освен това, филмът режисиран от Бил Кондън "Красавицата и Звяра", също бе признат и за Филм на годината.

26 церемония на MTV награди в областта на киното и телевизията (MTV Movie & TV Awards) се състоя в Лос Анджелис на 7 май. Наградата е учредена през 1992 г. Победителите в отделните категории се избират чрез гласуване от потребителите на интернет в сайта на MTV. Събитието обикновено е хумористично и пародия на наградите "Оскар".

Сред останалите отличници на събитието е научно-фантастичната драма „Странни неща“, която получи признание за „Най-добра ТВ поредица“. Звездата от сериала „Живите мъртви“ - Джефри Дийн Морган, си тръгна като „Най-добрия злодей“, а Хю Джакман и Дафни Кийн се оказаха най-доброто дуо за годината, след като си партнираха в блокбъстъра „Логан“.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати