Меню

Избрани новини

Фен зона

„Форбс“ обяви най-печелившата актриса

Форбс

Тя детронира Дженифър Лоурънс от първото място

Обявената за жена на годината преди месец от списание"Ел" актриса Ема Уотсън, получи нова награда – списание „Форбс“ я определи като най-високо платената актриса. Победата й носи хитрата сделка със създателите на римейка на класическата лента "Красавицата и Звяра" от Дисни.

Както припомня The Daily Beast, Уотсън е отхвърлила предложение да се снима в наградения с Оскар "Ла Ла Ленд" и помолила за скромния хонорар от 20 милиона долара, за ролята на Бел. Въпреки това, поради процента от печалбата на "Красавицата и Звяра", тя успя да си възвърне първото място в класацията.

Преди Ема Уотсън стана най-високо платена актриса в света през 2010 г., по време на пика на популярността на "Хари Потър". Сега тя измести Дженифър Лоурънс, която води от 2015.

Филмът "Красавицата и Звяра" спечели около 750 милиона в световния бокс-офис и все още е една от най-обсъжданите версии на последните времена.

Ема Шарлот Дъюрие Уотсън е родена в покрайнините на Париж през 1990 г. и прави своя дебют на 11-годишна възраст във филма "Хари Потър и философския камък".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати