Меню

Избрани новини

Фен зона

Обявиха нови дати за премиерите на продълженията „Аватар“ (снимка)

Аватар
Снимка: кадър от филм

За трети път създателите на лентата променят сроковете

На официалната страница на филма "Аватар" във Фейсбук бяха публикувани официалните дати за премиерите на дългоочакваните четири продължения.

В поста, поставен под снимка на създателя на най-касовия филм в историята на киното Джеймс Камерън с екипа му, се обявява, че:

"Аватар 2" ще бъде пуснат на 18 декември 2020, премиерата на "Аватар 3" ще се състои на 17 декември 2021 г.. Излизането на "Аватар 4" зрителите могат да очакват на 20 декември 2024, "Аватар-5" ще се появи на екраните на 19 декември 2025 г., уверяват създателите на лентата.

Датите за премиерите на продълженията се променят вече няколко пъти, което изнерви феновете и накара киносредите да спекулират, че създателите са привършили парите за мега продукцията.

Филмът "Аватар" със Сам Уортингтън и Зоуи Салдана в главните роли излезе през 2009 г. и се превърна в най-касовият в историята, спечелил в световен мащаб в бокс офиса над 2,8 милиарда долара при бюджет 237 милиона. 

Филмът е номиниран за девет награди "Оскар" и спечели в три категории - "Най-добра работа на арт директора" "Най-добра кинематография", "Най-добри визуални ефекти", като общо печели 85 награди от 125 номинации.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати