Меню

Избрани новини

Звездите

Красивото момче на Холивуд, вече не е "момче"

Брад Пит чукна 55

На 18 декември Уилям Брадли - американски актьор и продуцент, известен в целия свят просто като Брад Пит, навърши 55 години, отбелязва LifeOnline.bg.

Ако досега все още можеше да мине за сравнително млад, все още желан, младолик красавец, сексапилен мачо и ред други предизвикателни епитети, то вече няма как да се изреждат тези неща, защото както знаем и най-красивите хора повехват с възрастта.

И дори да се запазят някои черти от младостта, то похабяването на кожата, бръчките, промяната в лицевия контур, походката, гласа са необратими и срещу нас вече видимо стои един възрастен мъж, гонещ 60-те.

Уви, времето е нещо, което не прощава никому.

И ако за нас простосмъртните отминаването на годините е нормален житейски процес, от който не изпадаме в паника, то за Холивудските звезди това е бич, кошмар, ужас и проклятие.

Особено за дамите - актриси.

Но затова пък клиники за пластична хирургия в Холивуд - дал Господ. 

Изтощението в Брад се натрупа не само от годинките.

След двата развода - с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, осиновяването на деца, правенето на собствени, заплащането на стотици милиони след разводите, десетки филми, проекти, пътувания, емоции - печатът на умората и възрастта вече е изписан на лицето му.

Коментираме това без злоба и намек за жестокост - това са фактите.

В действителност, за разлика от колежките си, холивудските актьори-мъже са предпочитани от режисьорите и в по-зряла възраст, дори и вече като са старички. Защото сценариите са такива, че за стари мъже винаги има място. За разлика от "старите жени".

В подкрепа на това твърдение, през новата 2019-та година излизат цели три филма с участието на Пит - "'Ad Astra" - с премиера на 24 май и бюджет от 50 млн. щатски долара, "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино, в актьорски тандем с Лео ди Каприо, чиято премиера ще е на 9 август догодина и "World War Z"- 2, където освен актьор, Пит е и продуцент. Пренаписване на сценария, отложи премиерата на лентата от 2017-та година, за юни 2019-та.

Честит Рожден ден, Брад! 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати