Меню

Избрани новини

Звездите

Дженифър Анистън не смята, че браковете й с Брад Пит и Джъстин Теру са били неуспешни

Героинята от култовият сериал "Приятели" - без мъж, но с нов филм

В интервю за сп. "ELLE" Дженифър Анистън разкрива мнението си за "успешните" си бракове с Брад Пит и Джъстин Теру, научаваме от Harpersbazaar.

Що се отнася до бившите й съпрузи, Анистън разкрива: "Моите бракове са били много успешни и когато те отидоха към своя край - това беше личен избор"

Дребничката актриса (висока е само 1,64) контрира публичните медии, които постоянно я обявяват или за бременна или, че не може да си намери мъж.

Действително, тя се раздели и с втория си съпруг Джъстин Теру през февруари т.г., но заявява пред "ELLE", че не се чувства отхвърлена.

Звездата от "Приятели" разкрива: "Наистина имаше удари и не във всеки момент се чувствахме фантастично, но в края на краищата това е единственият ни живот и аз няма да остана в тази ситуация от страх!".

Освен личните теми, Анистън отваря дума и за новия си филм на Netflix - "Dumplin", чиято премиера беше в петък, на 7-ми декември. В сюжета на музикалната драма се коментира обществения сексизъм, особено по отношение на предположението, че всички жени искат деца.

И това не е всичко. Иконата от "Приятели" иска също така да промени възприятието за жените, които решават да нямат деца или да не се омъжват. Тя казва: "Ние живеем в общество, което внушава на жените: до тази възраст трябва да се омъжиш, до тази възраст трябва да родиш деца... Това са приказки. Това е догма, от която бавно се опитваме да се измъкнем.".

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати