Меню

Избрани новини

Звездите

Дженифър Анистън не смята, че браковете й с Брад Пит и Джъстин Теру са били неуспешни

Героинята от култовият сериал "Приятели" - без мъж, но с нов филм

В интервю за сп. "ELLE" Дженифър Анистън разкрива мнението си за "успешните" си бракове с Брад Пит и Джъстин Теру, научаваме от Harpersbazaar.

Що се отнася до бившите й съпрузи, Анистън разкрива: "Моите бракове са били много успешни и когато те отидоха към своя край - това беше личен избор"

Дребничката актриса (висока е само 1,64) контрира публичните медии, които постоянно я обявяват или за бременна или, че не може да си намери мъж.

Действително, тя се раздели и с втория си съпруг Джъстин Теру през февруари т.г., но заявява пред "ELLE", че не се чувства отхвърлена.

Звездата от "Приятели" разкрива: "Наистина имаше удари и не във всеки момент се чувствахме фантастично, но в края на краищата това е единственият ни живот и аз няма да остана в тази ситуация от страх!".

Освен личните теми, Анистън отваря дума и за новия си филм на Netflix - "Dumplin", чиято премиера беше в петък, на 7-ми декември. В сюжета на музикалната драма се коментира обществения сексизъм, особено по отношение на предположението, че всички жени искат деца.

И това не е всичко. Иконата от "Приятели" иска също така да промени възприятието за жените, които решават да нямат деца или да не се омъжват. Тя казва: "Ние живеем в общество, което внушава на жените: до тази възраст трябва да се омъжиш, до тази възраст трябва да родиш деца... Това са приказки. Това е догма, от която бавно се опитваме да се измъкнем.".

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (64)

RaymondFed Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/3fsnVVa
03.12.2020 23:22 / Отговор
Arthurasype детский песнь
05.12.2020 10:33 / Отговор
Kevinlip слушать музыку онлайн бесплатно остановки
05.12.2020 11:39 / Отговор
CedricZix найти песню
05.12.2020 12:26 / Отговор
KevinMow новинки музыки 2021 скачать бесплатно
05.12.2020 13:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати