Меню

Избрани новини

Звездите

Робърт де Ниро се разведе след повече от 20 години брак

Актьорът има общо 6 деца от браковете си

Талантливият актьор и любимец на жените – Робърт де Ниро се разведе с жена си Грейс Хайтауър, след 20 години съвместен живот. Тази информация разпространиха големи задокеански медии, пише сайта fb.ru. Официални източници потвърждават, че 75-годишният актьор вече не живее със съпругата си. В последно време той все по-често е забелязван сам на светски събития. На ивент на „Запознай се с нашите“ холивудската звезда също не е бил съпроводен от Хайтауър. 

Когато артистът за първи път среща фотомоделът Грейс, името му отдавна вече е изключително популярно. Телевизионните зрители много добре са запознати с таланта и привлекателността на Робърт де Ниро. С американският модел и актриса Грейс Хайтауър се запознават в началото на 90-те години. Между тях прехвърчат искри и отношенията им се развиват стремително. През 1997 година се женят, а година по-късно на бял свят се появява и синът им Елиът.

(За жалост детето е аутист. Де Ниро споменава за първи път през 2013 г., по време на интервю за лентата "Наръчник на оптимиста", че синът му има нужда от специални грижи. През 2014 г. той и жена му бяха домакини на прожекция за документален филм за живота на 12 семейства, живеещи с аутизъм – бел. на автора LifeOnline.bg)

Отношенията в звездната двойка са истинска идилия, но само след година семейно щастие, бракът е разклатен. През 1999 г. Робърт де Ниро подава документи за развод в съда. Между съпрузите започва истинска вражда. Актьорът е искал да лиши Грейс от родителски права. Почитателите им с вълнение очаквали как ще завърши любовната история на красивата холивудска двойка. Събитията наистина поели неочакван ракурс. Звездите решили да не подписват бракоразводните документи и възобновили своите отношения. През 2004 г. Робърт и Грейс тържествено се врекли отново един в друг в обкръжението на семействата си и близки приятели. На романтичната церемония присъствали Мерил Стрийп, Бен Стилър, Мартин Скорсезе.

През 2011 година Робърт и Грейс се сдобиват с второ дете – дъщеричка на име Хелън. Бебето е износено от сурогатна майка. За съжаление появата на дългоочакваното детенце не успява да скрепи и да спаси отношенията между двамата звездни родители. Отново започват разногласия, които завършват с поредния бракоразводен процес. Освен двете деца от Грейс, де Ниро има още 4 деца от предишни бракове: 47 –годишната Дрена, 42-годишният Рафаел и 23-годишните близнаци Арън Кендрик и Джулиан Хенри.

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати