Меню

Избрани новини

Звездите

Робърт де Ниро стана лице на моден бранд

Снимка: РИА новости

Италиански моден гигант поде нова рекламна кампания

Американският актьор и режисьор Робърт де Ниро стана лице на италианската марка Ermenegildo Zegna, пише Lenta.ru. 73-годишният носител на "Оскар" е взел участие в рекламната кампания на марката за следващият сезон пролет-лято. 

Тази кампания е първа от редица други, които ще бъдат създадени под слогана "Преломни моменти". Идеята, която модният бранд цели да постигне, е по-близка комуникация с клиентите, за да ги вдъхнови да споделят своя опит и повратни точки в живота. Това може да направите и вие на сайта на компанията.

Ermenegildo Zegna е италианска компания, представяща луксозни мъжки дрехи, обувки, парфюми. Тя е основана през 1910 г. от Емерджилдо Дзеня. Сега се управлява от четвърто поколение Дзеня.

Робърт де Ниро е американски актьор, продуцент и режисьор, носител на награда "Златен глобус" за филма "Разяреният бик" и за приноса му към филмовата индустрия и двукратен носител на награда "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля във филма "Кръстникът 2" и за най-добър актьор в поддържаща роля във филма "Разяреният бик".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати