Меню

Избрани новини

Звездите

Бен Стилър се развежда с голямата си любов

Снимка: redbookmag.com

18-годишният им брак приключва

Актьорът Бен Стилър и съпругата му Кристин Тейлър се разделят след 18 години брак. Двамата разкриха отношенията си в официално съобщение.

"С огромна любов и уважение един към друг след 18-те години, които прекарахме като двойка, решихме да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като всеотдайни родители и най-близки приятели. Молим медиите да уважат личното ни пространство през това време", цитира БГНЕС.

Двамата съпрузи се запознали на снимачната площадка през 1999 година. Само година по-късно сключват брак на хавайския бряг.

Бен никога не е криел, че за него това е било „любов от пръв поглед“. Имат две деца- 15-годишна дъщеря и 11-годишен син. Бракът им винаги е бил еталон за разбирателство и вярност в холивудските среди.

През 2016г. Стилър призна, че семейството е минало през множество трудности, след като през 2014г. е бил диагностициран с рак на простатата. По думите му е бил толкова изплашен и паникьосан, че „спрял с всичко“ в живота си.

„Не можех дори да си направя планове за филм, защото не знаех какво ще се случи.“ За радост се осмелил да си направи операция за отстраняване на простата. В трудния момент за интервенцията го окуражил Робър Де Ниро, който преди време се преборил със същата болест.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза