Меню

Избрани новини

Звездите

200 милиона за Джанет Джаксън, след като махна халката

Снимка: Инстаграм

По 40 милиона за всяка година брак, ако е родила дете

Новината, че семейството на 50-годишната певица Джанет Джаксън и 45-годишният катарски милионер Уисам Ал Мана се разпада, наяве започнаха да излизат подробности около брака им.

Оказва се, че преди да подпишат сестраъа на Майкъл и арабина са сключили предбрачен договор, според който в случай на развод след 5 години от брака им Джанет получава 100 милиона долара, ако успее да му роди дете, сумата се удвоява, пише Днес бг.

И както знаете всичко се случи точно така. Певицата се раздели с мъжа си в началото на април, малко преди да се навършат пет години от съвместния им живот, а преди три месеца роди и сина им Еиса ал Мана.

Все още не е ясно как са се договорили съпрузите и ще бъде ли тази сума изплатена на Джанет. Подробности около предбрачното споразумение още няма. Очаква се, че бизнесменът да изпълни написаното, тъй като и двамата са се разделили мирно, приятелски и без скандали.

Съвсем скоро милиардерът написа трогателно послание на Джаксън: „Благодаря за твоята любов и подкрепа и за това, че ти оставаш моят най-добър приятел. Обичам те и се надявам винаги да бъдем заедно”.

По-запознати с арабския манталитет смятат, че катарецът ще вземе детето при себе си и парите са именно за да успокоят майчините инстинкти на Джанет Джексън.

Джанет ДжексънКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати