Меню

Избрани новини

Звездите

Разводът се отменя! Бранджелина решиха да запазят семейството си

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит се е променил за да възвърне семейството си

Анджелина Джоли и Брад Пит ще се запазят семейството си - поне така твърдят източници на американското издание Hollywood Life. Отношенията между бившите съпрузи се затопля, така че Анджелина и Брад са решили да дадат на връзката си втори шанс. Пит и Джоли редовно общуват не само по телефона, но и лично.

- Те са се виждали няколко пъти миналата седмица. Малко по малко, старите чувства се възвръщат отново - казва източникът. – Те са станали по-отворени един към друг, което не е било в продължение на години. Сякаш току-що са се запознали.

Близък до двойката сподели, че Брад и Анджелина все още се обичат един друг - независимо от факта, че прекараха последните няколко месеца разделени. Сега нещата могат да се променят, защото те са много привлечени един към друг. 

Допълва се още, че актрисата е избрала умишлено къща в предградията на Лос Анджелис в близост до дома на Брад, така че децата да могат да виждат редовно баща си.

Фактът, че Брад Пит все още обича Анджелина, стана ясен когато в скорошно интервю за списание GQ Брад говори много открито за развода им, наричайки себе си главният виновник, и призна, че семейството им е разбито пристрастяването му да пие.

- Беше сякаш съм спечелил от лотарията, но съм хвърлил печелившия билет, казва той. - Загубих време в напълно празни неща.

Анджелина И Роналдо участват в турски сериал

В първите дни след като Анджелина взеха децата си и напусна (актрисата подаде молба за развод на 19 септември), Брад бе подкрепен от приятелите си. Той бе твърде смазан от загубата на близките и не можел да остане сам.

- Просто не можех да се върна в нашата празна къща, това е много лошо. Ето защо, шест седмици спах на пода в къщата на моите приятели в Санта Моника - казва Пит.

Говорейки за развода с Анджелина, Брад казва, че той много съжалява, и признава за първи път, че се надява да се върне при жена си.

- Първият инстинкт беше да се опитам да запазя тези отношения. Но тогава ми дойде на ум известната фраза: "Ако я обичаш – пусни я", казва той. - Сега знам от опит какво означава. Това означава да обичаш, без право на владение.

Може би откровеното интервю е докоснало Анджелина и тя решава да опита всичко отначало. Особено, защото Брад премина терапия и напълно отказа алкохола - актьорът вече пие само вода и сок от червена боровинка. Той се е помирил с големия си син и постоянно се вижда с всички деца.

- Този развод буквално ми зашлеви шамар. Превърнах се в друг човек. Трябва да им покажа, че съм се променил - казва Пит.

Къщата на анджелина ДжолиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати