Меню

Избрани новини

Звездите

Десет пъти татко! Еди Мърфи отново стана баща на 57-годишна възраст!

Макс Чарлс Мърфи е 10-тото дете на плодовития актьор

Някои актьори от Холивуд наред с участията си в култови филми, не изоставят и работата в леглото.

Тези дни медиите в САЩ гръмнаха с новината, че "ченгето от Бевърли Хилс" отново се е разплодил.

Еди Мърфи за пореден път стана татко - неговата годеница, Пейдж Бъчър, роди 10-то му дете, научаваме от nova919, увери се репортер на LifeOnline.bg.

Макс Чарлс Мърфи се е родил в Лос Анджелис, и двамата с майката са добре, според съобщението за медиите.
През месец август 57-годишният Мърфи, заяви, че годеницата му Пейдж е бременна с второто им дете, след като двойката беше забелязана в Бевърли Хилс, където зорки очи фиксираха наедрялото коремче на 39-годишната Бъчър. Двойката, която се запозна на снимачната площадка на "Big Momma's House 2" през 2006 г. и започна да се среща през 2012 г., вече има и обща двегодишна дъщеричка Изи. През септември, 3 месеца преди да роди, Пейдж получи предложение за брак от възлюбения си.

А той вече може да се похвали с 10 деца от пет свои връзки - 29-годишния му син Ерик от майката Полет Макнийли, а бившата му съпруга Никол е майка на дъщерите му Брия на 28 години, Шайн на 24, Зола на 18 и Бела на 16, както и син Майлс на 26 години. Актьорът с шоколадов тен също така е и баща на 28-годишен син Кристиан от майката Тамара Худ и на 11-годишната Ейнджъл, чиято майка е звездата от Spice Girls - Mel B. Певицата наскоро се изповяда пред медиите, че "забавният мъж" е бил най-голямата любов в живота й.

Те се срещаха в продължение на 9 месеца през 2006 г. и впоследствие се появи тяхната обща дъщеричка, през 2007-ма.

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза