Меню

Избрани новини

Звездите

Пожарът в Калифорния изпепели снимачната площадка на сериала „Западен свят“

Евакуирани са над 250 хиляди души

Огнената стихия, която е обхванала Калифорния изпепели легендарното ранчо „Paramount Pictures“ в Агура Хилс, научи репортер на LifeOnline.bg.

Това съобщи администрацията на Националния център за отдих Санта Моника Маунтинс в Twitter. 

Изгорялото ранчо е основна снимачна площадка за сериала на телевизионната мрежа HBO "Западен свят" (Westworld).

"Paramount Ranch е една от основните локации на първия и втория сезон на „Западен свят“, заедно с „Melody Ranch“ в град Санта Кларита, както и филмови площадки в щата Юта.

В момента снимките за сериала „Западен свят“ са прекратени , хората са евакуирани от опасната територия. Досега не можем да кажем нищо за размера на щетите. Духом сме с тези, които страдат в този ужасен пожар. Това е по-важно сега.", се казва в изявление на телевизионната мрежа HBO.

В ранчото Paramount са заснети редица филми. Сред тях са "Къща край езерото", "Под обстрел", както и сериите "Менталист", "Дъман" и "Бързи стрелци". 

Именно там от 1992 до 1997 г. се снима и поредицата "Д-р Куин, лечителката". До 1950 г. В ранчото се провеждат състезания, които са показани във филма "Дяволската фиба" от 1957 г.

Най-малко 9 души загинаха и повече от 250 хиляди души бяха евакуирани поради двата големи горски пожара в Калифорния. Първо, пожар избухна в близост до град Хилс Оукс, северозападно от Лос Анджелис и огънят скоро погълна голяма площ.

Пожарът, който избухна в северната част на страната, се разпространи на 8 хиляди хектара и почти напълно унищожи град Парадайс. 35 души се водят изчезнали.

Районът на пожарите, които избухнаха в крайбрежните райони в южната част на страната, се простира  на повече от 14 хиляди хектара. Поради бързото разпространение на огъня жителите на градовете Малибу, Калабасас и Агура бяха евакуирани.

Десетки известни холивудски величия трябваше да напуснат именията си,

В голяма част от северната част на страната беше обявено червен код на предупреждение. Това означава, че огънят може да се разпростре там в рамките на 24 часа.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза