Меню

Избрани новини

Звездите

Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая поделиха децата си

Развеждащите се съпрузи подписаха споразумение за попечителство

Както стана известно, Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая успяха да се договорят за това, как да „поделят“ децата си. Изявлението за това е направила официалната представителка на Джоли - адвокат Саманта Деджин, пише 7days.ru. Тя е съобщила, че съпрузите са подписали соразумение за опеката над своите шест приемни и биологични деца. Между другото, за да достигнат до това решение на Анджелина и Брад им трябваха повече от две години. А всъщност, началото на бракоразводното дело, в хода на което Джоли първоначално категорично настояваше за пълно и еднолично попечителство над децата, беше дадено още през септември 2016 год.

Що се отнася до подписаното споразумение, по думите на адвокат Деджин, то е било постигнато въз основа на препоръките на назначени от съда психолози, които внимателно са проучили ситуацията. Така че сега, след подписването на този документ, не е необходимо да се разглежда допълнително въпроса за настойничеството в съда. Същевременно съдържанието и подробностите на споразумението бяха признати за строго поверителни - за да се защитят интересите на децата.

Най-вероятно следващото заседание на съда, което преди беше насрочено за 4 декември, ще бъде отменено. Подписването на споразумението за попечителство обаче не означава, че процесът на развода е приключил. Както вече беше съобщено, Джоли и Пит наскоро удължиха договора с частния съдия, който се занимава с техния случай. Всъщност, преди разводът на Анджелина и Брад да бъде счетен за окончателен, те ще трябва да приключат с подялбата на имуществото и парите си.

Превод от руски език: Ани Атанасова

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати