Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първо при нас! "Мис България Вселена 2007" Гергана Кочанова е разстреляната в ЮАР българка! (снимки)

Може ли всъщност съпругата на Къро Гергана да е именно манекенката Кочанова?

 

Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му Гергана са загинали при нападение в дома им в Южна Африка, според първоначалните сведения при нападението е убито и едното им дете, с тази новина гръмнаха родните медии.

 

По-късно стана ясно, че жертвите на разстрела са Къро и жена му, тяхната икономка и един охранител.

 

За негова съпруга се спряга именно Гергана Кочанова, която е носителка на титлата „Мис България Вселена“ от 2007 година.

 

През 2009 година тя ражда в САЩ момче, Красимир. 

 

През 2015 година името на Гергана се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи на „Каменов“, припомни си репортер на LifeOnline.bg.

 

Гергана Кочанова смени фамилията си на Каменов и заживя луксозно в ЮАР - съвпадение?

 

В публикациите от тогава се съобщава, че Къро е станал баща, а бебето се е появило на бял свят в началото на 2015 година.

 

Дотогава Къро не е имал проблеми с правосъдието. През годините разследванията винаги го подминават, макар ченгета да го обявяваха за дясна ръка на Христофорос Никос Аманатидис – Таки в бандата на „Чуковете“.

 

Разбиването на бандата провокира нарковойна в София и тогава Къро набързо духна в ЮАР. У нас остана официалната му съпруга, която продължи да движи легалния бизнес на боса.

 

В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в огромно имение насред саваната, макар и в публикациите от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената изглеждат твърде съмнителни.

 

Проверка на LifeOnline.bg установи, че от години Гери Кочанова, която днес трябва да е на 38, живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.

 

 

Три деца остават сираци в ранна детска възраст

 

Според полицията в Кейптаун открити са 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 жени и 2 мъже на възраст между 40 и 50 години, но между тях няма непълнолетни.

 

Открити са в къщата, в която са живели, с "многобройни прострелни рани" и всички са били убити на място. Къщата е в един от най-богатите квартали в ЮАР - Константия, известна с големите имения и винарните си.

 

 

Разстрелът се случва два месеца след като прокуратурата повдигна обвинения на Каменов и го обяви за международно издирване. Той беше обвинен задочно в поръчителство на убийството на бившия шеф на криминалната полиция Любомир Иванов през 2022 г.

 

В по-далечно минало Каменов беше известен като близък съратник на Христофорос Аманатидис-Таки, който през 2009 г. беше обвинен като ръководител на група за разпространение на наркотици и нанасяне на тежки телесни повреди, но около пет години по-късно обвиненията тихомълком отпаднаха.

 

 

Счита се че Къро и Таки от доста време са разделили бизнеса си и са в обтегнати отношения. Фирмите, пряко или косвено свързани с Каменов, контролират редица паркинги в София - включително този пред Централна гара.

 

За негова зона на контрол дълго време се приемаше и ГКПП Капитан Андреево - практическото приватизиране на всички дейности на граничния пункт, което включваше т.нар. златен гьол, лабораторията за санитарен контрол и обслужването на тировете.

 

Покрай скандалите по темата миналата година стана ясно, че контролът над тези дружества практически е бил иззет от някогашното доверено лице на Къро - Размиг Чакърян-Ами.

 

По неофициална информация в последните месеци тече и опит да бъде превзет и бизнесът с паркингите на Каменов, който е съсредоточен основно в дружеството "Ауто мобайл".

 

Справка в Търговския регистър показва опити там като директор да бъде отстранен Филип Стоянов, който се превърна в свидетел срещу Къро. То е блокирано по искане на бившата му съпруга - Светлана Каменова, която притежава 5% от акциите.

 

Позабравеното име на Къро изплува през март 2023 г. По време на пресконференция, на която обеща "сериал", главният прокурор Иван Гешев обвърза Каменов с бившия мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев.

 

Според обясненията на шефа на обвинението тогава двамата бегълци от правосъдието в държавата били част от престъпен заговор за дискредитиране на държавното обвинение и лично неговия шеф.

 

Бяха излъчени и серия аудиозаписи, за които се твърдеше, че Каменов разговаря с различни лица. Изброени бяха и няколко други имена. От разговорите става ясно, че са били събрани 450 хиляди лева за поръчковите убийства на висши полицейски ръководители.

 

Пред сайта "Афера" Каменов отрече да се участва в заговор и да познава изброените имена.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза