Меню

Избрани новини

Клюкарник

Най-накрая Наум Шопов - младши си призна за наркотиците (видео)

Звездите често отричат своите зависимости, но всичко е до време

 

Наум Шопов - младши (29) наскоро призна нещо шокиращо за себе си, което едва ли някой е очаквал да чуе точно от човек, който днес води толкова здравословен начин на живот и буквално не излиза от фитнеса.

 

Нещата не винаги обаче, са такива, каквито изглеждат и този случай е поредното потвърждение на това. Преди години актьорът е бил дебеланко. Това се случва в тийнейджърските му години, а любопитната подробност разкри самият той в YouTube канала "При ТоТо".

 

В шести клас, например, Наум Шопов е бил 150 см. и е тежал 75 кг. – толкова, колкото е в момента. Преди 15 години е бил с дълга коса и е слушал реге и метал.

 

Пушел марихуана по няколко пъти на ден, а поведението си отдава на тогавашното си обкръжение. А след като родителите му научили за тези "подвизи", не последвали дори шамари, но за сметка на това започнали да го третират като пропаднал наркоман, писа HotNews.

 

 

Накарали го да се откъсне от наркотиците с ужасното си отношение и с това, че му давали по 8 лева дневно, за да си купи дрога.

 

В един момент се стигнало дотам, че сменил тревата с цигари, а тях отказал преди половин година. Именно ужасното държание на родителите му към него го накарали да се промени и да се откъсне от тази среда.

 

Основна заслуга за успеха му имал и неговият братовчед, който му оказал морална подкрепа по онова време. Умишлено не е демонстрирал, че пуши.

 

Към днешна дата Наум Шопов е горд от живота си - не пуши и разбира се, ни взима наркотици. Освен това категорично отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, както правят много популярни родни лица днес, именно за да дава добър пример на последователите си.

 

Половинката му Теа Минкова също пуши – залага на електронни цигари, но дали ще успее да се избави от този си порок, ще почакаме, ще видим.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати