Меню

Избрани новини

Афиш

Синът на Милен Цветков ще получи почетен медиен приз за своя баща (видео)

Посмъртно награждават и Георги Коритаров

 

9-годишният Боян Цветков, син на загиналия в трагичен инцидент преди година телевизионен водещ Милен Цветков, ще получи почетната награда за своя баща тази вечер по време на  десетото издание на годишните награди за журналистика - MEDIA Awards 2021, съобщават организаторите на събитието -  ВИП Комюникейшън.

 

Биян вече се превръща в сензация със своите интервюта в YouTube канала на Алекс и Дани Петканови. Неговите видеа се наричат "Младият репортер".

 

Церемонията ще се проведе в Музей-галерия АНЕЛ в София и съвпада с 15-ия рожден ден на агенцията.  

 

Почетно отличие е предвидено и за друг титан на българската журналистика - Георги Коритаров, две месеца след кончината му, ще бъде връчено на негови колеги от телевизия Европа.

 

 

Благотворителната кауза на церемонията ще подкрепи нова детска градина близо до столицата на РС Македония - Скопие, която се изгражда с дарения. За нея са необходими люлки и пързалки за двора на детското заведение.  

Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, убитата журналистка Виктория Маринова, която бе административен директор на русенската телевизия ТиВиеН и други.


През 2018 г. за цялостен принос в журналистиката бе отличен ветеранът - 95-годишният журналист, политик и общественик, полк. Дянко Марков.   


Агенцията по традиция поема благотворителни каузи - дългогодишна е тяхната инициатива за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да учат и да работят в България.

 

Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ". 

 

През февруари стартира кампания в подкрепа на българската Ковид ваксина, за която държавата не намери средства, за да продължат етапите на създаването й. Благодарение на българи от цял свят, които дариха по сметката на БАН за историческата кауза, днес екипът на проф. Андрей Чорбанов продължава да работи по проекта, който ще бъде представен на международна конференция през октомври.

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати