Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Жената до Милен Цветков: 10 минути преди да умре беше при мен!

Журналистът отивал да вземе сакото си за интервюто при Слави

 

Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома на нумероложката Милена Иванова, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София.

 

Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне. На следващия ден водещият бил на работа, за да подготвя предаване. Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред „Галерия”, Милена Иванова, жената до журналиста.

 

„Не искам да говоря нищо за момента, не съм състояние. Но ще ви кажа че денят беше хубав за Милен… Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох от лаптопа му, който е у дома.

 

Първо изобщо не можех да повярвам защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия…“, разказва нумероложката.

 

„Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето”, сподели Иванова, която има връзка с журналиста от две години.

На този етап тя не желае да коментира повече и не иска по никакъв повод да се свързва с нейната работа и изчисления, защото загубата и мъките й са големи и нищо друго няма значение. Чувства се съсипана.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза