Меню

Избрани новини

Фен зона

Роднините на Лили са бесни – певицата не им оставя нищо от милионите си!

Родата се почувствали прецакани, след като тя завеща всичко на фондацията си

 

Нито един от живите роднини на Лили Иванова няма да получи и лев от материалното и нематериалното притежание на вечната Амбър.

 

Неувяхващата любимка на старо и младо взе генерално решение относно своите активи и завеща абсолютно всичко, натрупано през годините, на фондация, която основава по-рано на свое име.

 

Лиленце Пиленце, както обича да я наричат, има сестра Магда, която има две деца - Мария и Радмила, които живеят в София, а известната  им леля не ги е изоставяла в затруднения досега.

 

Въпреки това Иванова решава да не остави нищо на наследниците си, след като отиде на небето. По неофициална информация певицата има спестени над 12 млн. лв. в банки към 2017 година. Освен тях притежава няколко апартамента в София и в любимата й Варна.

 

"Цялото си наследство - духовно и материално, певицата прехвърля на фондация "Лили Иванова". В задълженията на фондацията влизат опазване и управление на имуществото на Лили Иванова след нейната кончина - движимо и недвижимо, финансови активи, права върху интелектуална собственост и др.“, съобщиха информационните агенции, а самата певица сподели информацията в социалната мрежа.

 

Все още Лили не е обявила кои са имената в настоятелството на организацията, знае се обаче, че тя е председател на борда.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Да, ама не С толкова пари можеше да осинови цяла армия деца и да им осигури бъдещето. Не би.
16.05.2024 17:17 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза