Меню

Избрани новини

Звездите

Рени захапа Преслава и от национален ефир! (видео)

Кръстоносният поход на ветеранката продължава

Фолк фурията Рени не спира с атаките срещу колежката си Преслава, предизвикани от неглижирането на нейните успехи в Сърбия и опита й да се изкара най-актуалната българска певица в западната ни съседка, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Силното желание на добричлийката да бъде на първо място на всякъде където се появи, и самоизтъкването при всеки удобен повод дразни ветеранката осезателно. Факта, че Преслава не пропускала възможност да я засегне и унижи амабицирал Рени да тръгне на кръстоносен поход срещу откритието на Милко Калайджиев, това стана ясно от днешно телевизионно интервю на изпълнителката „Като птица съм свободна“.

От ефира на едно от най-гледаните предобедни предавания „На Кафе“ любимата на хиляди сърби българка за втори път разказа негативните си впечатления от поведението на Преслава в родината на Лепа Брена.

Рени обясни, че след като Преси записа дует с известния сръбски изпълнител Кеба, успява да се добере за първи път до престижната сцена на телевизия „Гранд Прадакшън“ за да изпълнят с колегата си съвместната песен.

От ефира тя обявила, че се радва да бъде първата българка, която стъпва с гръм и трясък на сцената на съседите. Домакините й от канала на вездесъщата Лепа Брена бързо веднага напомнили, че много преди нея публиката в Белград е покорила Рени.

Фолк основоположничката не дава вид на люто обидена, но споделя смирено огорчението, че постиженията й са безпричинно неглижирани.

В репортажа днес тя отново напомни на Преслава, че когато получила статуетката „Най-добра певица на годината“, Рени веднага й се обадила, за да я поздрави.

Издирих й телефона, за да й честитя и да призная, че тя е направила нещо стойностно”, разказва Рени, чудейки се защо неколегиално Преслава не върнала жеста, а решила да се самопровъзгласи отново за първа.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати