Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рени проговори за лицемерието: Преслава ме оплю пред сръбските ми колеги

Подкрепила я когато изгубила награда в полза на Ивана, но Преслава явно е забравила

Певицата от фолк бранша Рени се оплака от интригите между певиците в "лекия жанр".

Изпълнителката на "Влюбих се опасно", която се слави като най-голямата звезда в Сърбия посети западната ни съседка и се включи в снимките за новогодишната програма на музикалната телевизия DMSAT, собственост на легендата Драгана Миркович.

В програмата участват Шабан Шауллич, Миле Китич, Йована и ред други.

Нашенката е редовен гост в новогодишните шоу програми на DMSAT, и в каналана Лепа Брена – Grand Production. Миналата година поради други участия не успяла да откликне на поканата.

Рени сподели впечатленията си от звездите в Сърбия така:

„Държат се по съвсем нормален начин. Само тук в България я има комплексарщината – гледат накриво, не се поздравяват, правят си мръсно. Това е суперизлишно.

В тази връзка искам да кажа, че попаднах на клип от участието на Преслава в сръбска телевизия, където не се изказа добре за мен. Лично аз  съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на годината, но я ощетиха и дадоха наградата на друга.

Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че й се обадих и я подкрепих. Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една песен с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една песен. Там тя казва, че е първата българска звезда на тази сцена.

Водещият веднага я контрира и казва, че преди това Рени е била там. И тя: А, да, преди много години“.

Отдавна или неотдавна не означава, че си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им програма. Това ли нарича тя отдавна?! Представи си за какво лицемерие става на въпрос. Явно се опитва по някакъв начин да се изтъкне, да покаже колко е велика.

Точно това я принизява все повече и повече. Това поведение не е достойно за една истинска звезда. Ако наистина е такава, тя трябва да признае успехите на своите колеги, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от много комплекси, за да не признаваш нищо такова“, отсече с разочарование Рени в интервю за „ШОУ“.

Припомнете си, че Преслава е  във война с почти всяка своя колежка от „лекия жанр“. Дългогодишното й приятелство с Галена остана в миналото след като двете се скараха за наградата „Певица на годината“, която Преслава смята, че й се полага по презумпция.

Наскоро добричлийката успя да сгази лука и след като се появи в студиото на Биг Брадър за защити Цецо Андреев, който нарече колежката й Емануела както и всички от бранша, тъпи и бездарни.

Изявата й никак не се харесала на много хора от компанията майка на родната чалга, научи репортер на LifeOnline.bg.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза