Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рано му било - Лоренцо няма да се жени, Софка рекла „както щеш маме...“ (видео)

Синът й бяга от чалгата – ще става рапър

 

Софи Маринова най-накрая призна, че сватбата на единствения й син, за която тя вдигна гюрултия, няма да се състои.

 

Тя разкри, че синът й Лоренцо нямал ищах да се жени защото му се живеело още. Синът й планирал и да възроди поспрялата си кариера на изпълнител. Той обаче ще направи остър завой и ще се завърне на музикалната сцена, но вече като рапър.

 

„Иска му се да се завърне на пазара, но детето реши рап да пее. Аз в едната крайност, той в другата. Пуска ми няколко песни, мисля, че ще ви харесат“, сподели Софи пред светската репортерка Елизабет Методиева в рубриката й в „На кафе“ по NOVA.

 

Въпреки че дълго време отричаше, Маринова в крайна сметка потвърди официално и информацията, че годежа на Лоренцо е разтурен от лятото, както LifeOnline.bg съобщи.

 

 

„Преди 5-6 месеца се раздели с годеницата си и си е сам. Не можеш да се мешаш на младите. Каза, че още се чувства малък и не иска да се ангажира със семейство. А аз му казах, както реши, не се бъркам“, обяснява Софчето и допълва, чче не му се кара, когато се замесва в неприятности.

 

Припомнете си, че Лоренцо беше забъркан в поредица от сблъсъци с органите на реда и законността, но все успява да се отърве без наказание.

 

Освен това, като майка не му се бърка в избора на момичета, с които да се занимава. „Аз съм казала на Лоренцо, че която обича, която и да си хареса - ако ще да е стара, деца да има, ако той си е щастлив, аз ще я приема. Тя ще бъде моя дъщеря“, толерантна е певицата.

 

 

Певицата се оплака от нещастието, което й е донесла вече отминалата 2023 г.:

„Само не ми хареса за тая година, че татко си отиде. Ракът го умори, иначе щеше да живее 100 години. Когато имаше рожден ден и му честитях, му пожелавах да живее 100 години. Той ми отговаряше да не се меся в работата на Господ, защото може да реши да живее 101“, спомни си с обич и усмивка за татко си почернената дъщеря.

 

След неговата смърт тя обяви траур и отмени всичките си участия за цял месец.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати