Меню

Избрани новини

Клюкарник

Потвърдено е – Сватба няма да има, Лоренцо остава ерген!

Не се чува и дума за събитието насрочено за 25 ноември

 

Слуховете, че Софи Маринова няма да вдига сватба се оказаха верни, след като стана ясно, че певицата въобще не се подготвя за събитието, което беше планирано за 25 ноември.

 

Репортер на LifeOnline.bg под прикритие се свърза с мястото където Софи бе избрала да вдигне големия купон и се оказа, че датата е свободна и на този ден там няма да има мероприятие, поне не сватбата на Лоренцо.

 

Първоначалните съмнения бяха, че това може да се дължи и на траура, в който потъна ромския славей, това вече отмина.

 

От средата на месеца Софка се завръща на клубната сцената след смъртта на баща си, а видимо графикът й е пълен с участия из цялата страна. Именно така откриваме и второто потвърждение на теорията, че Лоренцо е разлюбен от хубавата Мария и са разделени, както се заговори още през август.

 

Маринова редовно публикуваше снимки и клипове от подготовката за разточителния годеж, който вдигна през пролетта, но сега за сватбата не се чува абсолютно нищо, макар Лоренцо да заяви, че не са разделени с годеницата му.

 

Вместо как избира сватбени тоалети, Софка публикува пълен списък с участията си за ноември, като ясно се вижда, че гласовитата ромка има дори по две участия на вечер, но на очи се набива датата 25 ноември, събота.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

 

Тогава трябваше да се състои сватбата на единственото й дете Лоренцо, за когото Софка е готова на всичко. След шумния годеж в родното Етрополе, самата певица обяви, че венчавката ще се състои в последния уикенд на ноември в лъскав хотел в района. Само че в последната събота на месеца тя ще бъде на другия край на България-чак в Сандански, според графика с клубни изяви.

 

От профила на Лоренцо също не изглежда младежът да е подвластен на сватбенна треска и любовни трепети. Не се чува и вижда, той да избира костюми или да дегустира меню, напитки или торти.

 

 

Припомнете си, че лятото Маринова яростно нападна журналистите, които обявиха, че приятелката му си е тръгнала предсрочно от морето, защото не е изтърпяла пиянските му изцепки. Тогава певицата посъветва репортерите да спрат да преписват тази дописка и обясни, че бъдещата й снаха просто си оправя зъбите.

 

Не е ясно как изпълнителката ще обясни отменената венчавка, но се вероятно ще се оправдае с кончината на дядото на Лоренцо. След смъртта му тя канселира всички сценични изяви, които никак не бяха малко. 40 дни след смъртта му тя поднови концертите.

 

Близки до Лоренцо твърдят, че той въобще не бил готов за женитба. Живеело му се, искал да си хойка, не смятал да се спре при една жена скоро. Това изобщо не се понравило на родителите на булката, които били хора с високи семейни ценности и искали дъщеря им да създаде здраво и стабилно семейство.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза