Меню

Избрани новини

Пикантерии

Софка крие новия си любовник: Като му дойде времето ще ви го покажа!

Разделени са с Гринго от половин година

 

През последните месеци се спекулираше относно отношенията на ромската перла с бившия й съпруг, но тези слухове се оказаха истина. 

 

От шест месеца етрополската чучулига Софи Маринова (47) е разделена окончателно с бившия си съпруг и има нов любим до себе си.

 

Разкритието направи самата тя докато гостува в "На кафе".

 

Маринова беше в студиото за да се похвали с награда за интернационален посланник на музиката връчена й в Дубай.

 

Освен за вояжа покрай рождения си ден, поп-фолк изпълнителката разказа за емоциите покрай концерта, който направи в голямата зала в София с "Ку-ку бенд" и Константин, както и за продължението във Варна.

 

Гринго не го видях тук, той не ти ли направи някой подарък?", попита я водещата.

 

"Гала, не виждаш ли, че го няма никъде. Ние от 6-7 месеца не сме заедно. Той си е по Берлин, живее си и така. Нямаше го и на 25-годишнината в зала "Арена Армеец". Така сме решили. Както казват - и за него има, и за мене има. Всеки по пътя си", отговори Маринова.

 

"Ама ти цъфтиш, не знам дали ти липсва?", каза Гала, а певицата сподели ухилена до уши:

 

"Ами не е като да няма. Аз като на Кати песента: "Имам си гадже, гадже, гадже". Чувствам се добре. Не мога да кажа, че е нещо… сега не сме на 20 и да хвърчим. Но ми е добре, приятно ми е, чувствам се красива, чувствам се щастлива, чувствам се усмихната. Дай Боже всекиму, любовта е хубаво нещо", довери Софи.

 

Тя обаче отказа да разкрие самоличността на новата си тръпка, а ние се питаме истина ли е всичко това?!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Tommy КАЗВАМ СЕ ТОМИ И ИСКАМ ДА РАЗКАЖА НА СВЕТА ЗА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, СТРАХОТЕН КАСТЪР НА ЗАКЛИЯНИЯ, КОЙТО ВЪРНА ЖЕНА МИ ЗА 48 ЧАСА СЪС СИЛИТЕ СИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е МНОГО МОЩЕН, АКО НЯКОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩТА МУ, ДА СЕ СВЪРЖЕ С НЕГО В WHATSAPP ИЛИ TELEGRAM: +27638836445. ТОЙ Е МНОГО ЧЕСТЕН.
10.02.2023 09:36 / Отговор
Daisy Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..
19.06.2023 17:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати