Меню

Избрани новини

Риалити

Радо от „Татковци” се радва на близнаци

Момченце и момиченце с имената Ян и Кая

 

Стоян Дойчев вече сменя бебешки пелени не само в сериала „Татковци”, а и в реалния живот. Актьорът, познат като нервака Радо от любимата на хиляди комедия на bTV, е баща на близнаци – момиченце и момченце.

 

Доскоро той не смееше да се похвали с щастливата вест, защото децата са дошли на бял свят близо месец по-рано от очакваното. Лекарите обаче се погрижили за тях и към днешна дата всичко с бебетата е наред.Дойчев и неговата половинка – художничката Мирела Василева, са избрали интересни имена за децата си. Момиченцето се казва Кая, а момченцето – Ян. Според изчисленията на лекарите, те е трябвало да се родят на 12 декември, но си избрали друга дата – 18 ноември.

 

Понеже са близначета, били доста малки, затова се наложило да удължат престоя им в болницата, за да бъдат под медицинско наблюдение. Родителите им, естествено, са били много притеснени. За щастие обаче в крайна сметка всичко са наредило добре, а днес децата са в собствения си дом, под грижите на майка си и баща си.

 

Комедийната поредица „Татковци” се доказа още с първия сезон в ефира. След финала на сезона през декември, btv започна да излъчва шоуто „Стани богат” на неговото място, но напролет се очаква завръщането на комедията с втори сезон.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза