Меню

Избрани новини

Пикантерии

Поли Генова бременна от филипинец

Чаровната певица очаква бебето си през пролетта на идната година

Симпатичната и винаги усмихната поп изпълнителка Поли Генова ще става майка, научи LifeOnline.bg.

Тя показа наедрялото си коремче по време на концерта на "Българската Коледа", който се проведе в Народния театър "Иван Вазов".

Певицата беше избрала за участието си широка рокля с дълъг шлейф, но въпреки това, бременността й си личеше.

А няма и за какво да крие предстоящото щастливо събитие, Поли вече е на 31 години и e съвсем резонно да иска да стане майка.

Решена в лилаво и с позапълнена пазва, Генова изглеждаше блестящо на сцената.

Тя изпя новата си песен "Герои" като в края на представянето си намекна за състоянието си с думите: "По Коледа стават чудеса, нали?"

От известно време изпълнителката има връзка с екзотично гадже от Филипините.

Поли и предполагаемото гадже филипинец

Дали от страх от уроки или в нежеланието си да се знае много за личният й живот, Поли старателно го държи настрана от медийни изяви.

Въпреки тясната цедка обаче в началото на 2018-та стана ясно, че азиатецът е нанизал на пръстта на блондито годежен пръстен, което сега вече и след новината за бебето със сигурност очертава тенденция за едно парти в бяло догодина.

Заради бременността и предстоящото раждане Генова се оттегля от менторския си стол в „Гласът на България“, където беше жури в продължение на два сезона на риалити формата.

В новия сезон на мястото й ще седне Михаела Филева.

Тези дни Генова може да бъде гледана в първата българска коледна комедия "SMART Коледа", където се разписва с епизодична роля.

В празничната лента, режисирана от Мария Веселинова, певицата влиза в образа на лайф коуч на Добрия старец (Кръстю Лафазанов).Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати