Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бременната Меган Маркъл пак наруши етикета

Херцогинята на Съсекс връчи наградата за най-добра британска дизайнерка на Fashion Awards' 2018

Меган Маркъл отново наруши етикета. Съпругата на принц Хари пак разбуни духовете на консервативното британско общество, научаваме от news.ru. 
Появата на Меган Маркъл на Fashion Awards' 2018, насърчаващи най-добрите дизайнери на годината, бе приятна изненада, тъй като Херцогинята на Съсекс не беше оповестила предварително посещението си.

Бременната Меган води активен начин на живот и се опитва да не пропуска не само протоколните обществени събития, но и светските.

На церемонията на Fashion Awards' 2018 само организаторите са знаели за излизането на херцогинята на сцената.

Съпругата на принц Хари връчи наградата за най-добра британска дизайнерка на Клеър Уейт Келър, която създаде модела на сватбената й рокля.

Келър, която е творчески директор на модна къща "Живанши", по-късно отбелязва, че бъдещата херцогиня много добре е знаела точно какво иска.

И накрая сватбената рокля се оказа семпла и женствена.

Разбира се, тоалетът не мина без критика и редица наблюдатели решиха, че сватбената рокля не седи на булката по най-добрия начин.

Във всеки случай Мегън Маркъл явно е доволна от резултата и с удоволствие връчи наградата на Клеър Келър.

Освен това Маркъл отново се появи на събитието облечена в кадифена рокля на марката "Живанши".

Херцогинята изглеждаше изпълнена с енергия и не пестеше комплименти към героите на вечерта.

Присъстващи са обърнали внимание на още един детайл: бременната съпруга на принца е избрала тъмен лак за нокти, макар етикета да диктува членове на кралското семейство да използват неутрални нюанси за маникюр. За Меган Маркъл такива нарушения на етикета отдавна са й навик, отбелязват британците.

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза