Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мегзито наритала любимия защото свършил парите?

Изненадващо риалити артистката се раздели с „голямата си любов“

 

Миглена Каканашева е била дузпата на своята по нейни думи „голяма любов“ Румен Рончев, от когото искаше да има дори дете, още през декември.

Бившата шивачка и настояща напориста бизнес дама крила досега за краха в любовния си живот, тъй като се надявала с транспортния бос от Пловдив да разрешат проблемите си и отново помежду им да възцари мир и любов.

"Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората", написа Мегзи в профила си във Фейсбук наскоро. В поста си тя се принуди да признае за раздялата, и че малко по-рано е напуснала "общия им бизнес".

Две седмици преди да се разчуе за раздялата им, двойката се появила в родния на Каканашева град Раковски. Миглена и Рончев посетили концерт, състоял се в местното читалище. Двамата възмутили пуритански настроените баби, като публично се натискали и си пускали езици, пише столичен таблоид. По нищо не личало Меги и Румен да се притесняват от хората, нито да имат конфликт помежду си. 

Малко след Нова година родната Ким Кардашиян разпусна с ваканция в Йордания, за която LifeOnline.bg ви информира. Тя обаче посети скъпата дестинация без Рончев, а с майка си.

Тогава обяви, че искала да прекара известно време единствено в компанията на жената, която я е родила, за да си кажат всичко, което са крили през годините и да си простят взаимните прегрешения. В родния Раковски обаче се говори, че го е направила, защото била скарана в Румен и искала да му натрие носа, като изчезне от страната. 

Според горещата клюка бизнесменът е подвил опашка и се е върнал при жена си, с която дори поде развод заради Мегито.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати