Меню

Разцъкай

„Колелото на времето“, новият „Живите мъртви“ и финалът на „Сексуално образование“: яките сериали през септември (трейлъри)


„Живите мъртви: Дарил Диксън“

Следващият спин-оф на пост-апокалиптичния хорър сериал The Walking Dead ще се фокусира върху бившия моторист Дарил Диксън (Норман Рийдъс), един от най-обичаните герои в комиксовата адаптация на Робърт Къркман. „Живите мъртви: Дарил Диксън“ ще бъде петият спин-оф на франчайза и шестото официално заглавие. Според сюжета Дарил се събужда в Париж и упорито не може да разбере как се е озовал в този град. С течение на времето паметта на моториста започва да се връща, но блокираните спомени не са най-успокоителните. Освен Ридус, в сериала ще се появи френската актриса Клемънс Пози, която ще изиграе ролята на член на религиозна секта с тъмно минало. Първият сезон ще се състои от шест епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 10 септември по AMC. И HBO MAX у нас. 7/9

Ето какво предстои в стрийминг платформите:

 

Първият месец на есента, противно на очакванията, не е богат на сериали, принудителната пауза в работата на индустрията до голяма степен се дължи на текущата стачка на Гилдията на сценаристите на САЩ, към която наскоро се присъединиха представители на Гилдията на актьорите. 

 

 

Едно от условията на стачката е пълен отказ от промоцията и рекламата на текущи проекти, в резултат на което много премиери бяха отложени с няколко месеца.

 

Въпреки това, датите на някои издания все още остават както са обявени по график в стрийминга!

 

Ще ви разкажем малко повече за тях, вижте по-горе в галерията.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати