Меню

Разцъкай

„Колелото на времето“, новият „Живите мъртви“ и финалът на „Сексуално образование“: яките сериали през септември (трейлъри)


„Сексуално образование“

Хитът на Netflix "Сексуално образование", който разказва за живота на тийнейджъри в измислен английски град, официално се сбогува с публиката. Пускането на последния, четвърти сезон е насрочено за края на септември. Припомнете си, че главният герой на шоуто - гимназистът Отис Милбърн (Аса Бътърфийлд) - провежда незаконни психотерапевтични сеанси сред съучениците си, като обикновено говорят за лични отношения. Психологът Отис, колкото и да е странно, се оказва доста добър, до голяма степен благодарение на влиянието на майка му (Джилиан Андерсън), която успява да направи кариера в тази област. Четвъртият сезон ще се състои от осем епизода, като първият ще бъде излъчен на 21 септември по Netflix. 6/9

Ето какво предстои в стрийминг платформите:

 

Първият месец на есента, противно на очакванията, не е богат на сериали, принудителната пауза в работата на индустрията до голяма степен се дължи на текущата стачка на Гилдията на сценаристите на САЩ, към която наскоро се присъединиха представители на Гилдията на актьорите. 

 

 

Едно от условията на стачката е пълен отказ от промоцията и рекламата на текущи проекти, в резултат на което много премиери бяха отложени с няколко месеца.

 

Въпреки това, датите на някои издания все още остават както са обявени по график в стрийминга!

 

Ще ви разкажем малко повече за тях, вижте по-горе в галерията.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар