Меню

Разцъкай

„Колелото на времето“, новият „Живите мъртви“ и финалът на „Сексуално образование“: яките сериали през септември (трейлъри)


Creepshow

Култовата хорър антология Creepshow се завръща на малкия екран с нов сезон след две години отсъствие. Припомнете си, че проектът на Грег Никотеро („Град на греха“) е набор от завършени мистични истории, които по никакъв начин не са свързани помежду си. По едно време такива майстори на жанра като Стивън Кинг и Джордж Ромеро имаха пръст в създаването на оригиналния " Creepshow" - пълнометражна лента от 1982 г. Четвъртият сезон ще се състои от шест епизода, като първият ще бъде излъчен на 26 септември по Shudder. 4/9

Ето какво предстои в стрийминг платформите:

 

Първият месец на есента, противно на очакванията, не е богат на сериали, принудителната пауза в работата на индустрията до голяма степен се дължи на текущата стачка на Гилдията на сценаристите на САЩ, към която наскоро се присъединиха представители на Гилдията на актьорите. 

 

 

Едно от условията на стачката е пълен отказ от промоцията и рекламата на текущи проекти, в резултат на което много премиери бяха отложени с няколко месеца.

 

Въпреки това, датите на някои издания все още остават както са обявени по график в стрийминга!

 

Ще ви разкажем малко повече за тях, вижте по-горе в галерията.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати