Меню

Избрани новини

Клюкарник

Камелия и Цветин - 21 години любов

Макар и без брак, двамата са повече от семейство

Камелия и половинката й Цветин празнуват 21 години съвместен живот. Без брак, но и без изневери.

Нещо, което е трудно достижимо в днешните времена, когато двойките нямат уважение едни към други, кичат се с рога и не страдат от излишни скрупули.

Попфолк изпълнителката и ментор в "Гласът на България" Камелия от цели 21 години е с нейният партньор в живота Цветин Томов.

Макар и двамата да не са минали под венчило, дългите години любов са ги направили нещо повече от семейство.

Цветин е до звездата още от времето, когато тя не е била популярна. И въпреки разликата във възрастта - 8 години в полза на Камелия, и до ден-днешен двамата са заедно и се обичат.

Тя признава, че любимият й в никакъв случай не е красавец или богаташ, но тя го обича такъв, какъвто е, защото това е нейният модел за хубост, нейният си мъж, твърди самата тя.

Камелия, която на 10 -ти януари навърши 48 години е независима финансово и това е нейното вътрешно удовлетворение.

Именно това вътрешно удовлетворение, че не зависи от никого и вади парите си сама с много труд, я е тласкало цял живот да не търси съжителство с богат мъж.

Най-ценното за нея е да има споделеност с някого. И във връзката си с нейният приятел и партньор певицата намира точно това.

Двамата с Цветин отпреди 6-7 години са приели нова житейска философия и начин на живот.

Започнали да четат специална литература. Променили начина си на хранене - всеки понеделник са само на вода. Залагат на растителна храна, фрешове и смутита.

Благодарение на този режим, певицата успява да запази перфектен вънешен вид, а Цветин е отслабнал.

Егото им е станало техен приятел, а не враг, научили се на търпение и спокойствие.

Първоначално на 48-годишната певица й е било изключително трудно и се е изнервяла, но Цветин й е помогнал да се справи и с това.

Разбира се, в дългата им връзка е имало спадове.

В един кратък момент Камелия и Цветин се разделили за известно време, но по време на раздялата им са осъзнали, че не могат да живеят един без друг. 

Днес са отново заедно, обичащи се и гледащи напред в общото си бъдеще.

Камелия не се е отказала от момента, в който с любимият й ще вдигнат сватба, за да се види и тя в бяла булчинска рокля.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза