Меню

Избрани новини

Клюкарник

Диона се изцепи: На живо съм по-яка! - Това потресаващо видео обаче говори друго!

Едва 20 отидоха да я слушат в Германия

 

 Псевдо звездите, никнещи като гъби благодарение на платформи като Тик Ток и Инстаграм, бързо губят реална представа за своята стойност и трезва себеоценка.

 

Такъв е случаят с Диона, която от всички еднодневки, пръкнали се на небосклона, изглежда най-фалшива.

 

Няма да коментираме постоянните лични противоречия, в които изпада почти ежедневно, в търсене на себе си. Отмятането, лавиране, празните приказки, самохвалството и загубата на представа за действителността са едни от малкото симптоми на липса на здрав разум.

 

Дори нейният бивш продуцент Галин наскоро я обяви за пълен фейк.

 

 

 

Сега потребители в мрежата я обвиниха за пореден път, че използва прекалено много филтри и променя външния си вид до неузнаваемост. Бившата рапърка с претенции за певица не обича да си мълчи и веднага отговори на нападките с присъщото самочувствие:


„Хората, които ме познават, знаят много добре, че няма нужда от филтри и фотошоп и на живо съм много по-яка“.

 

Няма никакъв смисъл да се коментират твърденията й защото много хора са я виждали на живо и знаят каква е истината.

 

Диона преди без фотошоп и сега със

Външния й вид обаче трябва да е най-малката й тревога, защото се налага Диона светкавично да преодолее доста по-сериозен проблем свързан с появата й на живо, особено на участия.

 

На редакционната поща в LifeOnline.bg получихме кадри от нейно участие в  Германия. От тях се вижда, че залата, която по принцип събира между 500 и 1000 зрители на традиционните български партита е празна за изявата на Диона.

 

Да я видят колко е яка на живо са дошли едва двайсетина човека, но дори и те не остават до края на "шоуто" й, защото фалшивото грачене и вой на „певицата“ са непоносими дори и след бутилка силен алкохол.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза