Меню

Избрани новини

Клюкарник

Черната Златка се похвали с нов мъж след тежката раздяла с мускулестия любим

Плеймейтката се закле да пази новия в тайна

 

Златка Димитрова (35) лети на крилете на любовта след края на връзката си с фитнес инструктора Кирил Танев.

 

Тя обаче е твърдо решена този път да запази максимално дълго самоличността на мъжа до себе си в тайна, за разлика от предишни години, когато щастлива, че е влюбена, го споделяла на момента с целия свят.

 

"За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот", обясни Златка Димитрова.

 

Припомнете си, че Златка изживя доста любовни драми през последните десетина години.

Изневери, скандали и раздели, и отново събирания, раздираха ежедневието й.

 

Сега усмихната и уверена тя е твърдо решена да пази любовта си от набези. В интервю пред Мон Дьо Злати говори за съдбата си, любовта и силната й връзка с нейния баща.

 

Нищо чудно обаче Димитрова просто да се опитва да не изглежда зарязана, след като стана ясно, че Танев я е заменил набързо с друга фитнесманячка, с която вече не само излиза, но и работи, подозира "Хотнюз".

 

"Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината", каза плеймейтката за разлъката с Танев.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза