Меню

Избрани новини

Клюкарник

Аман от използвачи! Черна Златка се раздели с фитнес инструкторчето!

Имало ли е трети човек във връзката им?

 

Една от най-обичаните победителки в конкурса „Playmate of the year“ Златка Димитрова от около два месеца е напуснала последния си приятел, но досега не биеше тъпана докато новината не плъзна в медийното пространство миналата седмица.

 

От вътрешен източник, наш репортер научи, че търпението на Злати се изчерпало и тя решила повече да не търпи безпардонното поведение на половинката си, който се оказал истински готованец и използвач.

 

Доскоро никому неизвестният фитнес треньор Кирил Танев си повярвал, че е голяма работа покрай връхлетялата го популярност като „гаджето на Черната Златка“.

 

През последните месеци отношението му към нея се променило и той започнал да я възприема като даденост, почти не помагал в домакинството, интересувал се само от себе си и своите нужди и нехаел за това как любимата му се справя с всичко сама.

 

Капка по капка чашата на търпението на Димитрова преляла и тя решила повече да не търпи егоистичния фитнесджия и да се отърве от него докато е време.

 

През последните месеци нямаше как да не забележим, че тя изглежда изтощена, отслабнала драстично  и меко казано нещастна.

 

Широката й усмивка бе заменена от угрижено изражение, което наблюдателните последователи констатираха.

 

 

Самата Златка Димитрова потвърди появилата се миналата седмица информация:

 

„Разделих се с Кирил. Самa съм.“  От седмици в профила й няма никакви снимки с бившия й, а някои от предишните вече не са налични.

 

Че Злати наистина не е означавала нищо за Кирил става ясно и от факта, че наблюдателни бургазлии вече са засекли бившия й с нова жена.

Танев е заменил Златка с друга, неизвестна в медийното пространство жена много скоро, след като Димитрова е изнесла багажа си от апартамента му.

 

Смята се, че той е имал паралелна връзка през цялото време докато дели леглото си с Димитрова, а скандалите през последните седмици са били именно с цел на Черната Златка да й писне и да се изнесе, споделят запознати.

 

Затова в най-близкото обкръжение на сексбомбата подозират, че трети човек е в дъното на разбитата им любов. 

 

Абсолютната липса на възпитание и джентълменско отношение демонстрира и един от последните постове на бургаската батка:

„Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде", преписва чужди думи в социалната мрежа вече бившето гадже на Димитрова.

 

Не е тайна, че преди да срещне Златка, за Кирил бяха чували само посетителите в залата където тренира той.

 

Покрай връзката му именитата плеймейтка, която дърпаше напред всички негови проекти, името му нашумя клиентелата му нарасна, а той започна да получава ангажименти за реклами на най-различни спортни продукти и услуги.

 

Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора.

 

Тя вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати - малкият Миро, харесвал много половинката на майка си.

 

Припомняме, че двамата бяха неразделни. Златка постоянно споделяше техни снимки заедно, като го превърна в истинска знаменитост.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза