Меню

Избрани новини

Пикантерии

Богданска и Петканов продължават да ни занимават със себе си въпреки развода!

Вече 4 месеца двойката занимава всички с проблемите си

 

Алекс Богданска и Дани Петканов успяха да се натрапят по всякакъв начин в домовете и съзнанията на милиони българи.

 

Присъствието им вече е със статут на член на почти всяко семейство. Двойката ни занимава с проблемите си още от изневярата на моделката, когато мъжът й я орезили пред цялата страна.

 

После трябваше целокупния български народ да гледа „сапунката“ им във ВИП брадър.

 

Раздели, събирания, скандали, сдобрявания, бременност, раждане, коли, апартаменти, пластични операции, реклами… всичко това на показ в социалните мрежи и безброй телевизионни изяви.

 

Цялата тази работа очевидно е дотегнала на мнозина, ако съдим по хилядите негативни коментари при всяка поредна „изява“ на някой от разпадналата се двойка.

 

Без тяхно участие останаха само предаванията „С бъклица и дрян“ и „Бразди“.

 

Най-прясната сълзлива интерупция на ефирното ни спокойствие беше предоставена в неделния следобед.

 

От „Търси се“ успяха да „намерят“ моделката, която се реши да разкаже своята версия за раздялата си с вече бившия луд репортер.Тя обясни, че развода им толкова силно я е разтърсил, че е се наложило психолог да спасява крехката ѝ психика.

 

Представете си ако на нея й трябва специалист за да се отърси от всичките си каши, какво му е на обикновения българин, който стана пряк свидетел на житието и битието на разбитото вече семейство Петканови.

 

Хубавата Алекс се изповяда, че се въздържала да се впусне в следваща връзка, тъй като се чувствала изключително наранена.

 

 

Манекенката потвърди, че инициатор на развода бил мъжа ѝ, а на нея вече й е дотегнало и не вижда път назад.

 

"Той се постара да няма път назад. Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало.

В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това.

 Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца", заяви Богданска и отбеляза, че се е провалила, защото не е послушала съветите на родителите и близките си.

 

„Чувствам се така сякаш съм се прибрала с двойка от училище… разочаровах ги…“, жалва се инфлуенсърката.

 

Тя отрича краха на семейството й да е заради изневяра, за разлика от първия път:

"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение", разсъждава дългокраката моделка.

 

Две седмици по-рано самият Петканов публикува 27 минутен монолог, в който казва почти същите неща относно раздялата им. Той изтъква, че основната причина брачният Титаник да потъне е прекалената амбициозност и работохолизъм, на който той така и не успял да се поддаде.

Тя имала своя визия за развитието си и печеленото на пари, той пък следвал свой подход. Това разминаване обтегнало отношенията им и той се чувствал нещастен, че не може да следва нейното темпо.

 

Зрителите силно се надяват това да е една от последните публични изяви на членовете на разбитото семейство и вече те да се заемат основно с отглеждането на детето си, а не с това да занимават обществото с безсмислените си терзания, които се случват в почти всяко средностатистическо семейство, което обаче не излиза на площада да бие тъпана, че се е разделило.

Александра Богданска

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза