Меню

Избрани новини

Риалити

60 годишният Деян Неделчев - Икебаната получи покана за „Капките“

Изпълнителят празнува юбилей на 16 януари

 

Един от най-позитивните и талантливи поп изпълнители - Деян Неделчев навърши 60 години!

Гласовитият русенец празнувал с майка си и брат си Бойко, неговото семейство и още няколко приятели.

През годините изпълнителят на „Обич за обич“, известен сред феновете си и като Икебаната, е правил десетки дуети. Той е пял на сцена освен с брат си и с Емил Димитров, също и с Ваня Костова, Пепа Николова много други, печелил е първа награда на най-големия музикален конкурс у нас Златния Орфей.

Именно тези негови качества оценяват в него продуцентите на предаването „Като две капки вода", което го прави един от поканените за участие в предстоящият сезон.

От продукцията потърсили певеца през декември, но все още не е получил съгласие за хонорара, който е поискал за да участва.

Гласът от „Като лъвовете" и „Съчки събирам" се завърна да работи в България след като прекара дълги години на емиграция на Канарските острови.

„Много загубена кауза е тук да живееш. Мен никой не ме кани, нямам обяснение защо. У нас всеки труд се обезценява, особено на талантливите хора. Така е и в певческите шоута. Избират младите хора с гласове, а след това нищо не правят за тях, дори не ги продуцират. Само шоуто се гледа и всичко е цигания и чалгария тук. А аз не искам да пея в този стил. Моята музика в съвсем различна", споделя разсъжденията единственият българин подписал договор с „PolyGram“.

Икебаната обаче не се отчайва и не спира да работи и дори е направил четири дуета с брат си Бойко Ангелов. Двамата станаха звезди малко преди избухването на демокрацията, талантът на Деян бе оценен от композиторите корифеи Тончо Русев и Морис Аладжем, които му поверяват свои песни в края на 80-те.

„Имам 18 песни на Тончо, от които четири са хитове. Той казваше: „Ти си най- добрият български певец, няма друг такъв, но си много непокорен", казва той.

За съжаление на Деян Неделчев той няма агент и мениджър и затова понякога е рязък в отношението си към различни продуценти.

„Ако някой ме извика, добре, ако не - броя стотинките и опитвам сам да записвам в YouTube. Не мога да се предлагам, не ми е удобно", тъжен е Икебаната.

За гласа си той не се грижи твърде внимателно, но не пуши и не пие, което му помага да запази своя тенор – алтино.

„У нас има няколко много високи мъжки гласа освен моя Орлин Горанов, Илия Ангелов, Георги Христов, Георги Станчев, Тодор Върбанов. Трябва да имаш и дисциплина. Много е важно да си се отдал на кариерата, като Лили Иванова например. Аз поддържам гласа си със спане и много движение", обяснява Деян Неделчев.

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза