Меню

Избрани новини

Клюкарник

Осъдила ли е Силвия Кацарова свой колега както твърди?

Владислав Славов опровергава поста на певицата

 

Миналата седмица певицата Силвия Кацарова сензационно обяви, че е осъдила изпълнителя и продуцент Владислав Славов за 20 хиляди лева, заради нарушаване на авторските ѝ права. В дългия си пост тя прославя правораздавателната система и говори за съдебното решение като за революция.

 

 

В същото време „осъденият“ според нея Славов отрече в своя Фейсбук профил нейните твърдения и определи думите й като лъжа. Той дори приложи снимка от съдебно решение, което отсъжда Кацарова да заплати разходите по делото.

 

Тв водещият от Евроком, разкрива още, че малко преди фалита на банка КТБ Силвия Кацарова се е възползвала от големи суми „безотчетни пари“, предоставени ѝ от финансовата институция.

 

 

 

„Приятели, не вярвайте на лъжите на Силвия Кацарова! Никога не ме е съдила и осъждала.

Тя води дело с моята фирма за диск, който аз издадох в ограничен тираж преди години и поради слабия интерес към него все още залежава по магазините. Диска беше част от събитията финансирани от КТБ точно преди фалита на банката.

По това време Силвия и дъщеря и бяха щедро финансирани от банката с неотчетни пари.

В един момент по време на пандемията колеги започнаха да ми звънят, че Силвия Кацарова ги заплашва да се включват в подписки срещу мен. Слава Богу много от тях и отказаха.

На снимката, ще видите как ме прегръща на премиерата на албума за която аз платих и цялата рекламна кампания. Тя дължи на моята фирма над 20 000 лв. все още за печатните материали на концерта „Рок и любов“.

На снимката, ще видите и съдебното решение в което е видно че тя трябва да ми заплати съдебните разноски.

Не вярвайте на министъра на злото Силвия Кацарова.“, пише Славов, за когото съдебните битки са се превърнали в ежедневие.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати