Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Влади Славов: Тони Димитрова цапа с мръсните си лапи всичко, до което се докосне!

Снимка: личен архив / кадър от предаване

Родната естрада се тресе от пореден скандал

 

Може би някои от вас уважаеми читатели, доскоро не бяха чували за Владислав Славов, но през миналата седмица името му се появи в един доста пикантен материал, който го показва в особено негативна страна.

 

Репортер на LifeOnline.bg разговаря с потърпевшия певец, телевизионен водещ и организатор на концерти с любими естрадни легенди.

 

През миналата седмица се появи статия, която Ви описва по отвратителен начин, а за капак и показва доста компроматни снимки. Някой потърси ли ви за коментар, предоставиха ли ви право на отговор?

 

Не. Никой не ме потърси, освен вашата медия.

 

До известна степен вие сте публична личност, но не от ранга на Галена, Тото от Скандау или Криско, които в определен период от кариерата си станаха жертви на подобни компромати. Как си обяснявате тази публикация, която усърдно беше прекопирана и от няколко сайта?

 

Аз бях подготвен, че се готви такова нещо срещу мен. В последните месеци Тони Димитрова ми изпращаше по вайбър тези снимки като заплаха.

 

Заплаха заради какво?

 

Заплаха, че ще се появят в медиите и ще ме компрометира пред колегите.

Моите адвокати веднага сигнализираха ГДБОП, полицията и прокуратурата. Не ми се вярваше, че такова долно нещо ще се случи. Толкова гнусен материал, с такива лъжи и подправени снимки. Единия скрийн шот, който тя преди това ми прати, а после се появи и във вестника, е с дата 2018 г. , а снимката е на слаб мъж. Тогава аз бях доста по-пълен.

 

Още през май при един мой концерт в Бургас, мои приятели ми казаха, че Тони е обикаляла по колеги да разправя че ще ме съди...

 

Защо й е да го прави, какъв ви е конфликта?

 

И аз се замислих защо? Ние сме работили заедно много успешно. Винаги съм бил коректен, плащал съм всичко навреме и точно, бил съм гост в дома й, слушал съм дългите оплаквания за мъжа и Иван Ченов, драмите със Стефан Диомов и за кой ли не...

 

Да разбираме ли, че тя обича да злослови срещу колегите си?

 

Това е любимото ѝ нещо. Тя винаги влиза в скандали и то публични. Позволява си да говори злобни неща срещу музиканти с много дълъг творчески стаж. Винаги се намесва в скандали, които не са нейни за да се шуми около името ѝ. В последните години тя няма хитове, албуми и клипове и единствено това я държи в медийното пространство.

 

Тя от къде има тези снимки?

 

То е ясно, че снимките не са мои и са монтаж. Казаха ми, че тя се е регистрирала в гейски сайтове за да ме издирва и след като не е успяла е събрала снимки на хора, които горе долу приличат на мен. Когато ми ги изпрати, я попитах „какво е това?“ Сега аз, ще ви покажа скрийншотовете от наглите й заплахи.

 

Съобщения изпратени от Тони Димитрова до Владислав Славов

В материала посветен на Вас се засягат и ваши външни белези и се твърди, че сте суетен и комплексиран от някои от тях.

 

Никога не съм изпитвал комплекс от плешивостта си или от килограмите си, но все пак работя на сцена и пред камера. Винаги съм бил харесван и ухажван. Може би Тони Димитрова има комплекси от килограмите и външния си вид и затова смята, че така ще ме уязви. Фантасмагориите и лъжите в материала продължават. Никога не съм бил 120 кг. Отслабнах с режим и много труд. Пожелавам го и на Тони.

 

Макар и името Ви да не беше споменато в интервю за един друг вестник, Тони Димитрова сякаш говори за Вас в един момент?!

 

Да, то е ясно, че говори за мен. Тя отдавна се е захванала с мен, явно завижда на моите успехи. След въпросното интервю й написах, че съм много разочарован от лъжите, които изрича във вестник „Филтър “ и й пожелах никога дъщеря й да не изпитва това, което тя причинява на мен. Бях обвинен от нейни приближени, че съм я кълнал. Никога не съм клел дъщерята на Тони.

 

Съобщението, което Владислав изпраща до Тони след последното й интервю

 

Освен с Тони Димитрова сте имали конфронтация и със Силвия Кацарова, вярно ли е?

 

Не, ще обясня казуса със Силвия Кацарова – никога не съм забранявал да пее песента „Големия кораб минава“. Истината за Силвия е една. Преди години работихме активно, ние направихме рекламната кампания на концерта „Рок и любов“ .

 

Генерален спонсор беше КТБ и аз лично бях с нея когато изнесе куфар с голяма сума пари от там. Но към концерта нямаше интерес, хората ставаха и си тръгваха и прихода беше малък, и следователно ние не си избихме разхода.

 

Тогава тя реши да не ни плати сумата от 15 000 лв., която изхарчихме за организацията, предложи да продадем някакво количество дискове в наша полза за да си избием разхода.

 

Без свян тя ни завлече и ние не сме единствените. Във времето ми се обадиха още хора, към които е постъпвала така. Това беше много отдавна и поради липса на интерес тези дискове и до ден днешен прашасват по магазините.

 

Миналата година тя започна да води дело срещу мен за тези дискове. Тогава я поканих на разговор да разрешим проблемите си. Естествено тя не дойде и се наложи да преминем към мярката със забраната.

 

Тя започна да се жалва на колеги в бизнеса и такива като Тони Димитрова веднага застанаха на нейна страна без да чуят отсрещната версия. Май измамникът не съм аз.

 

Поетът Ваньо Вълчев, и него ли не сте излъгали?

 

За Ваньо Вълчев мога да ви кажа следното - аз не съм ходил никога в дома му, както се твърди. Беше му предложено да отстъпи авторските си права и той прие. Подписа договор пред нотариус и той му го прочете целия. В пълно съзнание го е подписал. Всички договори са ми нотариално заверени и не случайно съм толкова сигурен в правотата си.

 

От „Като две капки вода“ съобщиха, че сте им забранил да ползват „Огън от любов“, така ли е?

 

Сега да ви кажа истината за Капките. Не съм забранявал нищо. Просто им се обадих и ги помолих да си уредим правата предварително срещу скромна сума. Те отказаха без преговори и сами решиха да заменят песента.

 

Добре де, защо само около Вас се вихри този скандал, оплаквания, жалби, клевети, обвинения, защо сте им толкова черен на естрадните изпълнители?!

 

Този скандал избухна когато се появи второ паралелно на моето турне с естрадни певици и музика. В него участват изпълнителки, които се опитват да ме изтикат от бизнеса. Но те много добре знаят, че аз съм коректен и съм плащал каквото е било договорено. Винаги са си получавали парите и не случайно сме работили повече от 10 години.

 

Работили сте заедно, но изведнъж тази статия, в нея се говори за кончината вашият съдружник?

 

Това че Тони Димитрова с мръсните си лапи цапа върху паметта на моя починал съдружник е повече от неморално. Унизително е, недостойно. Но тя цапа всичко, до което се докосва. Сигурен съм, че нейния брат на небето се срамува от нея. Запитайте се, защо никога не съм имал сблъсъци с Орлин Горанов, Кристина Димитрова или Панайот Панайотов.

 

Конфликти с всички в гилдията е имала Тони Димитрова, която от години се меси където не и е работа и клевети колегите си. Сега ние пострадалите от злобата на Тони се обединяваме за да заведем групово дело за клевети и пишем открито писмо до медиите да спрат да я питат за нас, а да си говори за собствения живот и кариера. Адвокатите при събиране на информация с изненада установиха, че във всяко нейно интервю има повече от 50 процента клевети за други хора.

 

 

Кои са колегите, с които се обединявате за групов иск?

 

Тези имена са тайна, защото тя ще ги преследва като ротвайлер. Преди година бившият ѝ приятел Иван Ченов беше решил да разкаже всичко пред Евгени Минчев. Щом е разбрала Тони веднага се е срещнала и Евгени спрял да му вдига телефона.

 

В материала се твърди, че сте имали силово посещение в офиса си за да ви принудят да се откажете от притежаваните авторски права?

 

Никога никой як мъж не ме е посещавал в офиса за да връщам авторски права, както се твърди във въпросната статия. А мутренския прийом на Тони Димитрова с бръсненето на главата е смешен....Нека ме обръсне със своите 155 см височина и наднормено тегло.

 

Постоянно споменавате Тони Димитрова, смятате, че тя е писала или поръчала статията?

 

Да, аз знам от кухнята коя журналистка - нейна приятелка я е придвижила.

 

Моля всички завистници да спрат да ми лепят етикети като измамник, гей или каквото им дойде  на акъла. Ще съдя всички дръзнали да пишат неверни неща за мен. Вече водя дело срещу Телеграф за поредица от фалшиви и оронващи престижа статии. Сега за съжаление завеждам дело срещу Уикенд за безумния материал, в който няма капка истина.

 

Появи се информация, че сте измамил Милена Славова?

 

Спечелих делото срещу прокуратурата след като тройна съдебна експертиза доказа, че подписа на Милена Славова е автентичен. Аз не съм измамник – аз съм бизнесмен и много добре се подготвям с документи, и не случайно печеля всяка претенция срещу себе си. В гилдията имат нереалистични очаквания и често си мислят, че някой ги лъже ...

 

Мен не ме е страх от Тони Димитрова, въпреки че бях предупреден от много нейни колеги да внимавам. Знам как тя постъпи с музикантите, с които работеше. Знам как постъпи с бившия си дългогодишен приятел Иван Ченов. Как го изхвърли на стълбите без обяснение. Как години след това продължава да се опитва да му навреди. Даже миналата година е ходила в дома на родителите на новата му приятелка да го плюе.

 

Но знам, че в България има върховенство на закона и ще разчитам на законите в държавата. Надявам се органите да я санкционират, съдят и да лъсне лицето на истинския лъжец и измамник.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Kichka Tazi zlobna tsotsolana nqma li da si sedne na maznia jeliran pardohel nai nakraq???
06.09.2022 12:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза