Меню

Избрани новини

Пикантерии

Заради новите огромни бомби, Емануела сменя целия си гардероб! Вижте най-големият силикон в попфолка! (снимки)

Стлистите й се тюхкат, че нищо от дрехите не й става с новите гигантски мерки

 

Към днешна дата спокойно може да кажем, че Емануела се е въоръжила с най-голямото силиконово оръжие в поп-фолка и вече буквално е едни гърди напред пред колежките си.

Както първо LifeOnline.bg съобщи, преди седмица Емануела обнови тунинга и от 425 кубика скочи на 725 силиконови единици, което директно я прави водач в класацията на най-едрогърдестите изпълнителки.

Освен радост за очите на мъжете и завист у жените, нововъведението носи и проблеми на прочутата с прелестите си отвъд пределите на страната красавица.

Емануела е изправена пред поредна драма, но този път да му мислят стилистите й.

Нито една от старите рокли в гардероба й вече не може да побере пищното й деколте. Плътта просто прелива от пазвата й. Налага се да сменим всичките й тоалети…“ вдигнаха паникьосани ръце стилистите на Емануела.

 

Вече нищо не е същото… Магазини за дрехи, фирми за бельо… сега трябва да информираме всички, с които работим за новите й мерки.“, страдат хората грижещи се за музикалния гардероб на новата силиконка.

Нищо от личния гардеробна на певицата не й става. Дори палтата й вече не могат да се закопчаят.

Съвсем скоро се очаква и нов музикален проект придружен с видео, в което със сигурност всички ще имат възможност да оценят работата на пластичния й хирург.

 

Междувременно Емануела побърза да съблазни всички в социалните мрежи със знойна фотосесия по изкусително бельо, която е заснела след обновяването на гръдната обиколка.

Оставяме ме ви да се насладите на новите й форми.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Граджока Още може например 870 биха и стояли най-добре
28.02.2020 07:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза