Меню

Избрани новини

Фен зона

Вече не са модерни огромните джуки и огромния силиконов бюст

Д-р Енчев потвърждава новата тенденция

За ужас на всички плеймейтки, силиконки, инфлуенсърки и пр. вадещи си хляба с огромни джуки и напомпани до безобразие силиконови мамили, тенденцията рязко се сменя.

На мода вече е естественото и момичешо излъчване, потвърждава лично корифеят в бранша д-р Ангел Енчев.

Това не изключва, при нужда, нещо по визията да се коригира, с малко хиалурон или силиконови импланти, но вече се бяга и в световен мащаб от мегаломанията при пластичните операции.

Ако към една и съща интервенция се подходи няколко пъти, без да има нужда и то в посока уголемяване (бюст, устни), коригиране (нос), смаляване (уши) или каквато пластика пациентката си е наумила, вече се говори за обсесия и въпросната жена спешно трябва да започне посещения при психолог.

Специалистът ще има за задача да успокои страстите й и да й даде съвети как да продължи живота си напред като нормален индивид без обсесии.

Желанието за идеална и провокативна визия е често наблюдаван психологически проблем, повече при жените отколкото при мъжете.

В желанието си да бъдат харесани, одобрени и оценявани от противоположния пол те са готови да се подложат на болезнени, ненужни и нерядко обезобразяващи процедури.

Комплексите, че не са достатъчно красиви, привлекателни и атрактивни за мъжете води много жени, особено по-лабилните, до тежки ситуации с външният им вид.

Много представителки на слабия пол пък го правят съвсем целенасочено и обмислено с меркантилна цел, отключвайки по-този начин низките страсти на мъжете готови да платят, за да гледат или да се радват на подобни "дадености".

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати