Меню

Избрани новини

Риалити

Време беше някой да им го каже! Милото обясни защо родните сериали не струват!

Младите актьори обаче му се опълчиха

 

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов (59) никога не се свени да изрази позицията си по определен въпрос, дори с риск да обиди някого.

 

Този път Милото от сериала "Седем часа разлика" захапа по-младите си колеги Филип Буков (29) и Стефани Ивайло от сериала "Татковци". 

 

Младите актьори се оказаха трън в очите на доказания театрал и той изрази становище с мощен статус в социалните мрежи, който по-късно беше премахнат. Но пък последва нов, който обяснява постъпката му. 

 

"Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", пише Сърменов под стоп-кадър на двамата актьори от "Татковци", намеквайки, че прибягването на аксесоари е признак за липсата на актьорски умения.

 

 

По-късно коментарът му вече не бе наличен на профила му. Вместо това той написа друго:

 

"Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално.

 

1. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши". 

 

Потребителите на социалните мрежи предполагат, че със Сърменов се е свързал самият актьор, който го е помолил да премахне статуса си, тъй като е чувствителен и не му влияе добре тази "секира" от именит актьор като него.

 

Филип Буков обаче набра смелост да се изправи срещу Титанът на родното кино и театър, като заяви, че е коментирал под поста на Калин, но бързо е бил изтрит и след това блокиран. 

 

АНКЕТА: Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Ето какво е бил написал: 

"Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак!

Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа "тъмен балкански субект", а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата.

Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на "Григор няма психика и за нищо не става", "Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех" и още, и още.

Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи!

Желая Ви крепко здраве и творчески успехи! Интересно ми е Вие какво мислите, затова, моля Ви, коментирайте под този или под неговия пост. Понеже ме блокира, пратете му едни сърдечни поздрави от мен!", защитава се яростно Буков. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати