Меню

Избрани новини

Фен зона

Любо Нейков на 50: Не се чувствам остарял!

Как ще отбележи юбилея?

 

„На 50 г. не се чувствам остарял. От много време насам не празнувам рождените си дни с големи кулони, ще отбележа празника семейно, с най-близките.“

 

Така ще отбележи юбилея си един от най-големите комици на България Любо Нейков.

 

На 7 февруари продуцентът на сериалите ,,Откраднат живот“ и „Столичани в повече“ ще покани семейството на покойния си брат и баща си на пищна трапеза, която ще сготви любимата му Гинка.

 

„След смъртта на батко ми Цецо и майка ми спрях големите тържества за рождения си ден“, сподели преди година Любо Нейков и от тогава наистина не прави шумни чествания.

 

 

Празникът му със сигурност ще уважи племенницата му Инна, която също като него е Водолей. Момичето работи като акушерка в „Майчин дом“ и се радва на голямата любов на гаджето си, който вече й е годеник.

 

Инна дори участва в един от епизодите на „Откраднат живот“, където игра себе си.

 

„Не знам какъв подарък да взема на чичо ми. Той всичко си има, но ще го изненадам някак“, казва девойката. Най-голямата радост, освен роднините, за Любо е дъщеря му Анна.

 

„Всяка сутрин ме буди с целувка. Обича да ми пee всякакви песни за празника. Харесва и торти“, смее се актьорът.

 

Малката красавица също има рожден ден този на 20 февруари. „Как сме се наредили - все Водолеи в семейството“, казва, комикът, който се определя като „емоционален, търсещ и дисциплиниран“.

 

Колкото до приятелите, които сигурност ще честитят рождения ден комика, то един от тях ще е Слави Трифонов. За приятелството между двамата приживе разказа пред вестника покойната майка на актьора - Цеца.


„Само хората си мислят, че Любо и Слави са в конфликт. Те се чуват и такова нещо като война между тях няма“, сподели Цеца Нейкова.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза